Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sjeverni Cipar – neotkriveni raj na zemlji!

Sunčani odmor
Foto: PR članak
1/5
PR
Autor
PR članak
10.02.2014.
u 08:30

Tirkizni sjeverni Cipar još se nije izgubio u mnoštvu turista i uspio je sačuvati svoju izvornost. Na svakom koraku iznenađuje autentičnošću, netaknutom ljepotom i kristalno čistim morem. Nudi brojne mogućnosti za opuštanje i pravi odmor, po danu i po noći. U živahnim gradovima krenite stopama bogate povijesti ili uživajte u kupovanju; posvuda ćete sretati gostoljubive i ljubazne domaćine.

Cipar je jedna od najmanjih Europskih zemalja koja se nalazi u sjeveroistočnom dijelu Mediterana, na raskrižju 3 kontinenta (Europa, Azija i Afrika). Treći je najveći otok na Mediteranu koji krase rajske plaže u netaknutoj prirodi. Poznat je kao mjesto za aktivan i zabavan odmor, s bogatom turističkom ponudom za svačiji ukus pa čak i za one najzahtjevnije. Burna povijest ostavila je dubok trag na razvoj otoka a on je i danas prisutan, posebno u kulturi i načinu života mještana. Ako se želite prepustiti prošlosti na Cipru, jednostavno morate posjetiti gradove Kirenija i Famagusta na sjeveroistoku otoka, poznatog po svojim veličanstvenim antičkim spomenicima.

Za one koji žele uživati ​​u čistom moru i zagrljaju sunca, Cipar je idealan izbor za nezaboravan odmor. Na dugim pješčanim plažama sa očaravajućim tirkiznim morem, pronaći ćete svjetski poznate i zaštićene kornjače caretta caretta. Ukoliko u Vama čuči pustolov, zaputite se istražiti ​​otok, koji je mješavina kultura i civilizacija, što je njegova ljepota i autentičnost te inspiracija za rad mnogih velikih umjetnika, kao što su Shakespeare i Botticelli. Jer Sjeverni Cipar jednostavno oduševljava svakog posjetitelja – dok se prizori nasada naranči miješaju s onima cedrovih šuma na obroncima planina, domaćini s toplinom koja izvire iz svake kretnje dočekuju svoje posjetitelje, čiji dolazak smatraju velikom čašću.

Jeste li znali kako je upravo Cipar mjesto rođenja božice ljepote, ljubavi i strasti - čarobne Afrodite? Pridodamo li tome obilje nalazišta, muzeja, bazilika i svetišta, gastronomske poslastice – mješavinu grčkih i turskih specijaliteta, najistočniji otok Sredozemlja bit će topla, sretna oaza za vaš idealan odmor. Avioni lete ponedjeljkom iz Ljubljane od 16.06. – 01.09. Za uživanje na prekrasnom Cipru potrebno je izdvojiti u first minute ponudi 2.919kn za početak sezone pa sve do 5.119kn u visokoj sezoni (+ zrakoplovne pristojbe). Ponuda je važeća do 31.03.

Očarat će Vas nebeska idila i budite sigurni da ćete se zaljubiti u otok Cipar, otok na kojem je vrijeme stalo.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?