Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Sjajan trik za čišćenje pećnice bez ribanja: Napravite smjesu koja čisti - dok vi spavate

shutterstock
06.01.2021.
u 07:00

Sve što vam je potrebno sigurno već imate kod kuće.

Ako vašoj pećnici treba čišćenje, ali vam je muka provoditi sate ribajući, jedna majka otkrila je trik kako očistiti pećnicu bez muke i to dok spavate, kako prenosi Metro

Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem objašnjava kako očistiti pećnicu s tri sastojka koje svatko ima kod kuće - sodom bikarbonom, vodom i deterdžentom za suđe.

@mama_mila_

Oven cleaning made easy ✨ follow for more home tips and tricks ✨ #cleaningtiktok #cleaninghacks #homehacks #homerefresh #cleaningtips

♬ iM sO sHyyyy yy IG reyannamariaa - chunkymonkeeyy

Sve što trebate napraviti je u jednoj posudi pomiješati pola šalice sode bikarbone, jednu žlicu deterdženta i vode. Zatim tu smjesu nanesite na pećnicu te ostavite da djeluje preko noći. Iduće jutro samo uzmite krpu i obrišite pećnicu, tako da uklonite svu smjesu.

Nakon što uklonite svu smjesu, možete pećnicu obrisati alkoholnim octom kao dodatan način čišćenja.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
10:37 06.01.2021.

.nevierovatno...........do nevjerovatnoće.............

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
10:15 06.01.2021.

Prožvakano i ispljunuto davnih godina!

MO
montello
18:38 06.01.2021.

sad znamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije