Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

SHOPPING: Minimalizam - nova era jednostavnosti

minimalizam (1)
Foto: Arhiva VL
1/7
05.09.2013.
u 10:53

Postoji li trend koji će se bolje naći u novoproglašenoj temi 2013. - jednostavnosti, bolje od minimalizma? Mi smo ga obogatili s nekoliko detalja u (ne toliko) jarkim bojama

Kad je Marc Jacobs proglasio jednostavnost glavim trendom proljeća i ljeta 2013., modni svijet se brzo prilagodio - nešto je moralo otići: ili raskošni krojevi ili šarene tkanine. A ono što je ostalo savršen je minimalizam u svom najboljem izdanju - ne planirajući raditi minimalističke kolekcije dizajneri su uspjeli napraviti odjeću koja je dovoljno raskošna da ju poželimo čim je vidimo, a opet dovoljno suzdržana da može funkcionirati i u najstrožim prilikama. Ovaj novi minimalizam ipak voli poneki detalj u boji - cipele, torbica ili bluza u neočekivanoj nijansi podići će cijelu kombinaciju na nešto veseliju razinu, a istovremeno nećete morati žrtvovati svoj stil propisanom dress codeu. A kad su krojevi u pitanju, i jesen 2013. voli oversized kapute, hlače i sakoe!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije