Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi mama!

Seksi Penelope Cruz u čipkastom bodiju za američki Vogue

penelope (1)
Foto: tumblr
1/3
12.05.2011.
u 15:54

Malo bi tko povjerovao da je Španjolka rodila prije nekoliko mjeseci, a uskoro izlazi i GQ za koji je snimila vrući modni editorijal

Španjolska glumica Penelope Cruz krasi naslovnu stranicu američkoga Voguea za lipanj, koji bi se ovih dana trebao pojaviti u prodaji.

Naslovnica bi još uvijek trebala biti obavijena velom tajne, ali je na internet procurila na Tumblru Stefana Gabbane, koji je očito dobio časopis ranije. Gabbana je i objasnio kako Penelope pozira Mariju Testinu u bijelom bodiju iz D&G-ove kolekcije za proljeće/ljeto 2011. 

>>Inače, ta je kolekcija jedna od najeksploatiranijih ove sezone.

Mora se priznati i da dotični bijeli bodi Španjolki stoji kao saliven te nitko ne bi pomislio da samo nekoliko mjeseci nakon porođaja ovako savršeno izgleda. A osim naslovnice američkog Voguea, zvijezda petog nastavka "Pirata s Kariba: Nepoznate plime" krasi i naslovnicu britanskog GQ-a za koji je snimila iznimno seksi modni editorijal. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije