Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održiva moda

Šef Levi'sa preporučuje: Ne perite traperice! Hoćete li ga poslušati?

traperice
Foto: Thinkstock
22.05.2014.
u 08:33

Bergh kaže da će traperice tako duže trajati, a suzdržavanjem od pranja deterdžentom u perilici za rublje manje zagađujemo prirodu.

Šef kompanije Levi's Chip Bergh svoje levisice nije oprao otprilike godinu dana i da, savjetuje svima da učine isto.

- Ne perite svoje traperice, poručuje. Zašto?

Bergh kaže da će traperice tako duže trajati, a suzdržavanjem od pranja deterdžentom u perilici za rublje manje zagađujemo prirodu.

- Naše traperice traju duže od vašeg obima struka, našalio se Bergh koji je ove mudrosti iznio na konferenciji  Brainstorm Green, pojašnjavajući zašto je kompanija na čijem je čelu "zelena" odnosno eco-friendly.

A što ako se usmrde? Bergh savjetuje da ih stavite u -  zamrzivač.

Stilistica Stacy London smatra pak da je nekoliko pranja u razdoblju od pola godine vjerojatno najzdravija opcija.

Kako većina traperice pere ne samo kad se zaprljaju već i da bi ih malo "stisnula" jer su se razvukle, ne znamo koliko će ova preporuka imati odjeka.

>>Ovo je revolucionarna kugla koja će vam promijeniti život!

>>Sve što ste mislili o pranju rublja pogrešno je! 5 grešaka koje radimo

Komentara 1

DU
Deleted user
12:23 22.05.2014.

S obzirom da su počeli sve proizvoditi od kineskog šrot tekstila, očito je i pranje na 30 stupnjeva postalo preopasno za njihove "kvalitetne" modele. Uskoro se neće smjeti ni nositi više od par puta godišnje da zadrže boju i oblik... Naravno za istu cijenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije