Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uf...

Saznala je da ju je njen pokojni muž varao: 'Govorio je djevojkama da sam mrtva'

@cherrybombsquad007
29.02.2024.
u 12:30

‘Ovo je baš frustrirajuće. Čak mu nisam sve to mogla reći ili zatražiti razvod’.

Jedna žena tvrdi da je otkrila da ju je njezin pokojni suprug varao - nakon što je pregledala njegovo računalo poslije njegove smrti. Žena pod imenom @cherrybombsquad007 na TikToku objavila je video o svom šokantnom otkriću prije dva dana, a brzo je prikupila više od 2 milijuna pregleda. Video je dio serije od sedam uradaka koje je nazvala ‘kronikama pokojnog muža’, piše New York Post

Cherrybomb, na čijem profilu piše da je kućanica i certificirana njegovateljica, izgubila je muža prije tri godine. Nakon što je preminuo, rekla je da je otkrila da ne samo da je imao razmijenio ‘ogromnu količinu poruka s ​​različitim djevojkama’, nego je slao darove raznim ženama i trošio je stotine eura na stranicama za odrasle. 

 

@cherrybombsquad007 Part 7 im still angry but ill never get anwsers to my questions #fypシ #foryou #foryoupage #cheater #secret #fyp #why #unhappy #truth #liar #crazy #fyp #foryou #series ♬ original sound - Cherrybombsquad007🍒

Rekla je da je također svojim djevojkama govorio izmišljene priče o svojoj supruzi, među kojima je bilo: ‘Doživjela je nesreću i u komi je, potpuno sam sam’. Također je lagao i rekao ženi da ga je žena ostavila zbog drugog muškarca. Ironično, drugoj je ženi napisao: ‘Moja je žena upravo umrla, ja sam samohrani otac’. 

Idući put je rekao da je njegova žena već drugi put ostavila njega i njihovu kćer.  ‘Jednostavno imam brak bez ljubavi’, napisao joj je. Kao šećer na kraju, taman  kad se žena spremala ugasiti računalo svog pokojnog supruga, jedna od ljubavnica mu je napisala: ‘Tako mi nedostaješ baby. FaceTime večeras?’. 

‘Shvatila sam da ga zapravo nikada nisam stvarno upoznala’, požalila se ova samohrana majka. Iako nije poznato tko je bio taj muškarac niti jesu li detalji njezine priče istiniti, šokirani komentatori poslali su podršku majci nakon što je došla do užasavajućeg otkrića. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Bila bih tako ljuta što nije tamo da vičem na njega’, rekla je jedna osoba. ‘Ovo je baš frustrirajuće. Čak mu nisam sve to mogla reći ili zatražiti razvod’, odgovorila je prevarena udovica. Druga osoba je napisala: ‘Ovo mora da je jako teško, baš mi je žao’, a žena joj je odgovorila: ‘Bila sam u potpunom ludilu i donijela neke loše odluke, ali sada su stvari sjajne. Ponovno sam se udala za sjajnog čovjeka’. 

Jedna je žena priznala da se i njoj dogodila slična situacija: ‘Pet djevojaka se pojavilo na sprovodu mog supruga. Nisam znala da se pridružujem klubu’, a druga je dodala: ‘Upoznala sam suprugovu trudnu djevojku dok je bio u komi. Probudio se i ugledao nas oboje u podnožju kreveta’.

Žena ispričala: 'Suprug me vara s istom ženom deset godina i ne želi ju ostaviti!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije