Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Saznajte najbolji put do dubinske detoksikacije organizma

Origo Centar
Foto: Promo
29.11.2018.
u 12:02

Vjerujete li da bi vam život bio kvalitetniji kada biste imali više energije i inspiracije? Dubinska detoksikacija oslobađa organizam od toksina, a vama daje polet

Treba li vam detoksikacija?

Umor je nerijetko prvi znak preopterećenosti organizma, a osjećate li još i promjene na koži, jačanje alergija, pad imuniteta i promjene u hormonskom statusu znači da vam tijelo daje jasne znakove da je sustav disreguliran i da je vrijeme za čišćenje.

Postoji nebrojeno mnogo načina koji mogu ublažiti ove simptome, no trajno rješenje je u otkrivanju temeljnih uzroka  – zašto se budite umorni, koji su dominantni uzroci zatvora i nadutosti kod vas, odakle dolazi vaš pad energije, alergije i masna jetra, i zašto se često osjećate rastreseno?

Mreža simptoma često je isprepletena, a stručnjaci u Origo Centru - prvom specijaliziranom centru za detoksikaciju u Hrvatskoj, predani su otkrivanju uzroka tegoba i pružanju konkretnih smjernica gdje i kako započeti detoksikaciju te kako vas na prirodan način vratiti u stanje ravnoteže.

Prve konzultacije su besplatne, dogovoriti ih ovdje.

Kako izgleda vođena detoksikacija u Origo Centru?

Sve počinje s vama - i procjenom trenutnog stanja

Inicijalna procjena u sklopu detaljne obrade dijagnostičkim uređajem kojim se otkrivaju uzroci simptoma, njihov karakter i tijek na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini te njihov utjecaj na funkciju i morfologiju organskih sustava u cjelini. Pri tome se obraća pažnja i na vaš položaj tijela, neverbalnu komunikaciju, eventualne emocionalne blokade i stanje glasa.

DiaCor dijagnostika daje preciznu ukupnu sliku zdravstvenog stanja uz jasne smjernice kako i preko kojih organa je optimalno započeti proces detoksikacije. Ovakav pristup predstavlja ciljano rješenje i ključ za minimalnu reakciju na čišćenje uz maksimalan rezultat detoksikacije.

Koji su pozitivni učinci detoksikacija u Origo Centru?

1.  Probava bez zatvora i nadutosti

Vraća se prirodna funkcija pražnjenja crijeva i svakodnevna redovna stolica čime dolazi i do potpunog smirenja hemoroida

2. Osnaživanje imuniteta i uklanjanje alergija
Uz detoksikaciju probiotici, hrana i vitamini imaju veći utjecaj na izgradnju imuniteta i crijevne mikroflore

3. Svjež i zdrav izgled kože
Čišćenjem organizma, iznutra se pročišćava i vaša koža. Potiče se njena dubinska obnova, a tijelo se rješava gljivičnih infekcija

4. Više energije
Borba s ustajalim mislima i emocijama je mučna i nagrizajuća. Možda najzadivljujućija prednost detoksikacije je što ćete pronaći koncentraciju i mentalnu bistrinu uz novi osjećaj smirenosti. Uz svježe misli i više energije, život se živi iz druge perspektive gdje se usuditi ostvariti svoje snove.

Pročitajte iskustva klijenata ovdje

Započnite svoju osobnu revoluciju
Jednom kad postoji potpunija slika o uzrocima tegoba, započinje proces koji će potaknuti sve navedene pozitivne promjene.

Origo Centar ima na raspolaganju metode čišćenja organizma na nivou stanica, organa i organskih sustava gdje se postižu brojni pozitivni učinci i kod prekomjerne tjelesne težine, kiselosti organizma, prekomjernog rasta candide, kroničnog umora, alergija, hormonalne neravnoteže, artritisa, celulita, neugodnog zadaha i mirisa tijela.

Prve konzultacije su besplatne, a dogovorite ih ovdje.

Posjetite Origo Centar na Facebooku i primajte povremene vijesti o zdravlju

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije