Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sajam koji prati potrebe turističkog sektora i donosi nove trendove

Foto: Promo
1/5
PR
Autor
PR članak
26.07.2023.
u 10:38

HoReCa Zadar je sajam na kojem se istražuju trendovi, sajam koji potiče kreativnost i inovacije kroz izložene proizvode

HoReCa Zadar jedinstveno je specijalizirano događanje posvećeno profesionalcima, a organizira se od 20. do 22. listopada ove godine u dvoranama ŠRC Višnjik u Zadru. Ova međunarodna izložba namijenjena sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva održava se u vrijeme u kojem se turistička industrija mijenja i traži nove dobavljače.

HoReCa Zadar je sajam na kojem se istražuju trendovi, sajam koji potiče kreativnost i inovacije kroz izložene proizvode: tehnologiju, posuđe, hranu i piće, namještaj i ostalo potrebno za opremanje i uređenje hotela, restorana, vila i ostalih objekata namijenjenih turizmu.

Foto: Promo

Zašto je važno biti dio sajma HoReCa Zadar

Kao razvojni izazovi i potrebe, u Strategiji razvoja hrvatskog turizma ističe se nužnost mjera za unaprjeđenjem kvalitete smještajnih kapaciteta, poboljšanje kvalitete i poticanje profesionalizacije jedinica privatnog smještaja kroz njihovu prenamjenu u male obiteljske hotele i razvoj difuznih hotela i restorana. Ukratko, planiraju se velika ulaganja u HoReCa sektor, što je upravo razlog održavanja ovakvog specijaliziranog događanja u Zadru.

Sektor turizma, zajedno s ostalim sektorima, do 2027. godine imat će na raspolaganju 22 milijarde eura u okviru različitih programa (Next Generation EU – 9.4 milijarde; Višegodišnji financijski okvir – 12,6 milijardi; Fond solidarnosti – 683 milijuna te centraliziranih programa Europske unije za koje se još očekuje iznos alokacije za našu zemlju).

Ako svoje proizvode i usluge kao izlagači predstave na sajmu HoReCa Zadar, tvrtkama se otvaraju mnoge prilike kao što je prodaja proizvoda s ciljem sklapanja višegodišnjih ugovora i upoznavanje tržišta s postojećim i novim proizvodima.

Izlagači također koriste priliku za zadržavanje i jačanje postojeće pozicije na tržištu, širenje prodaje i upoznavanje ključnih osoba iz sektora nabave turističkih objekata.

Foto: Promo

Sajamska manifestacije je odlično mjesto za utjecaj na potrošače kroz promjene njihovih navika, a neki će izlagači svoje prisustvo iskoristiti za traženje poslovnih partnera za zajednička ulaganja za širenje na nova tržišta ili ulaganje u nove proizvode i usluge.

HORECA Zadar je dugo očekivani događaj koji u okruženje donosi nove poslovne prilike, kako izlagačima, tako i pripadnicima turističkog sektora.

Više informacija o mogućnostima sudjelovanja kroz izlagačke pakete može se dobiti na službenoj stranici: www.horeca-zadar.net ili direktnim upitom info@horeca-zadar.net

- Hrana i piće – kave i čajevi, sladoledi, peciva, kruh, sokovi, alkoholna pića
- Oprema za turističke i ugostiteljske objekte – profesionalne kuhinje i oprema za posluživanje hrane, termička i rashladna oprema, mali strojevi za fast food, aparati
- Namještaj i uređenje interijera i eksterijera - projektiranje i uređenje interijera, namještaj i oprema za hotelske sobe i druge prostore u turističkim objektima, prateća oprema kao što su zavjese, madraci, podne obloge, wellness oprema
- Higijena, sitni inventar, posuđe - oprema i sredstva za čišćenje i dezinfekciju, gospodarenje otpadom, posuđe i pribor, potrošni materijal i ambalaža, catering oprema

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?