Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cure mogu sve:

Sagledaj život iz druge perspektive i osvoji put u London

Mia Kovačić
Foto: Promo
1/5
13.10.2014.
u 10:45

Always u suradnji s portalom Budi.in organizira zanimljivu nagradnu igru

Jesi li se ikad zapitala kako bi život izgledao da se sve okrene naglavačke? Kako bi bilo da stolice vise na stropu, a lusteri izlaze iz pode?

Ponekad je dobro barem na trenutak svijet sagledati iz druge perspektive. Stvari koje nas opterećuju tada se čine male i smiješne, a jedan običan dan postaje tvoja prilika da zablistaš.

Zračni ples je poseban oblik umjetnosti s naglaskom na ljepotu i fluidnost pokreta, a rezultat je izvrstan spoj fizičke izdržljivosti, zdravog tijela i za um opuštajućeg plesa.

U to se uvjerila i Mia Kovačić koja je na jedan dan odlučila napraviti nešto što nikad prije nije. Promijenila je svoju perspektivu i okušala se u plesu na svili, a gracioznim pokretima pokazala kako cure zaista mogu sve što naume.

Foto: Promo

Always Ultra te izaziva da riskiraš, živiš život punim plućima i ne dopustiš sitnicama da te ometaju – čak ni tijekom mjesečnice.

Usudi se napraviti nešto što nisi nikad i pouzdaj se u svoj Always Ultra. Od 1. listopada do 30. studenog ugrabi svoju priliku da zasjaš. Kupnjom minimalno dva paketa Always Ultra DUO ostvaruješ mogućnost sudjelovanja u foto natječaju kojim ćeš i ti pokazati što cure sve mogu. Promijeni perspektivu, zajedno s prijateljicom snimi selfie kojim ćete nam to pokazati, pošalji na www.budi.in i možda baš ti osvojiš put London za sebe i još jednu osobu.

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije