Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa lakše!

S rubljem ste u perilici oprali i papirnatu maramicu? Evo kako ćete riješiti taj problem!

Shutterstock
08.01.2024.
u 15:30

S ovim trikovima i savjetima možete se riješiti maramica u džepovima bez ikakvih problema

Bez obzira na metodu pranja koju odaberete, važno je provjeriti džepove odjeće prije stavljanja u perilicu rublja. Papirnate maramice često se mogu zaboraviti te ubaciti na pranje s odjećom. Možda se čini da je to nebitna stvar, ali svaki put kada se suočimo s ovim problemom, to može biti frustrirajuće i vremenski potrošno. 

U svakom slučaju korisnici Facebooka podijelili su svoja iskustva i savjete za rješavanje ovog problema, što je svakako pomoglo mnogim ljudima koji su se suočili s time. 

VEZANI ČLANCI:

Stručnjakinja za čišćenje, poznata kao Mrs. Hinch, nije se ograničila samo na podijeljene savjete već je i sama dala svoj prijedlog: "Jedan od mojih omiljenih trikova jest korištenje četkice za zube. Iskoristite četkicu i lagano trljajte po džepu kako biste izvukli maramicu." Gospođa Hinch nije jedina koja koristi ovaj trik, mnogi od komentatora su se složili da je to jedan od najboljih načina za rješavanje problema.

Iako čini se da je vađenje maramice iz džepa nevažna stvar, to može učiniti razliku u trajanju odjeće. Ako se maramica ostavi u džepu tijekom pranja, može dovesti do oštećenja tkanine ili čak do raspadanja džepa. Stoga je važno provjeriti džepove prije nego li stavite odjeću u perilicu.

Postoji još jedan manje poznat, ali vrlo učinkovit način za uklanjanje maramica iz džepa. To je korištenje korištenje ljepljive trake koja omogućuje lako uklanjanje maramice iz džepa.

Međutim, treba imati na umu da se ova metoda može koristiti samo ako maramica ne završi u stroju za sušenje rublja.

Majka 11-ero djece pokazala super trik za pranje bijelog rublja: 'Da i bez namakanja ostane snježnobijelo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije