Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

S pobjedničkim vidom do pobjede na Eurosongu!

Klinika Svjetlost
Foto: Klinika Svjetlost
1/6
15.04.2021.
u 08:08

Iz Klinike Svjetlost, s novim vidom, Albina odlazi na Eurosong.

Na pozornici u Rotterdamu 18. svibnja Albinine oči će zasjati.

Za sjaj u očima zaslužan je tim oftalmološke Klinike Svjetlost, koji je izveo lasersko  skidanje dioptrije.

„U posljednje vrijeme imam velik broj nastupa i pojavljivanja pod intenzivnim svjetlima i reflektorima - u takvim uvjetima leće mi jako smetaju, a naočale pak nisu praktične iz estetskih razloga.“,  ispričala je Albina Grčić u trenutku dolaska u Kliniku Svjetlost u Splitu, gdje je došla na pregled i spontano, u veselom, bezbrižnom tonu odlučila povjerenje pokloniti dr.sc. Pašaliću koji je izveo lasersko skidanje dioptrije.

Foto: Klinika Svjetlost

Albina je vid dovela do savršenstva bezbolnim zahvatom koji briše dioptriju. „Doktor mi je ukazao na mogućnost dugoročnog rješavanja problema, a ja sam ugrabila priliku bez razmišljanja.“

Dr.sc. Pašalić zahvat je izveo Femto Lasik visoko preciznom metodom koja daje odlične postoperativne rezultate donoseći savršen vid. Albina je ovim zahvatom nakon 7 godina spremna upijati životne radosti očima koje vide, bez okova dioptrijskih naočala i leća.

„Ova talentirana mlada zvijezda prema svim parametrima bila je idealan kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Ona je i mlada djevojka svjesna ekonomskog aspekt isplatljivosti ovog uloga, koja želi lijepe životne trenutke svjedočiti očima bez dioptrije.“ - ističe dr.sc. Pašalić koji je u Klinici Svjetlost u Splitu izveo više od 10.000 operacija.

dr. sc. Adi Pašalić sa Albinom Grčić
Foto: Klinika Svjetlost

U Svjetlosti se lasersko skidanje dioptrije izvodi uz pjesmu u pozadini, zahvat traje 10 minuta, a simfoniju najboljeg vida donosi 80 oftalmologa  pod vodstvom prof.dr.sc. Nikice Gabrića koji je prvo, regionalno skidanje dioptrije izveo 1998. godine. O najboljim oftamolozima svjedoči preko 450.000 zadovoljnih pacijenata. Dok brojne zvijezde Tim Roth, Armand Assante, Ivana Trump, Franco Nero i Tin Srbić svijet oko sebe danas gledaju drugim očima, Svjetlost svakodnevno stvara nove kompozicije vraćajući sjaj u oči.

Brojna priznanja na svjetskoj razini dokaz su izvrsnosti i dugogodišnjeg uspješnog rada Klinike Svjetlost. Ali samo je jedno najvažnije priznanje, povjerenje pacijenata, čije zadovoljstvo je najveća nagrada, a o čemu svjedoči i Albina: „Stvarno jedno bezbolno i ugodno iskustvo; preporučila bi svima“.

Za vlasnicu najslušanijeg domaćeg hita “Tick-Tock” odzvonilo je vrijeme dioptrije.

Za oči bez dioptrije rješenje je Svjetlost.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije