Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rovinj, kradljivac srca

Rovinj
Foto: Promo
1/3
05.02.2021.
u 11:35

Zalazak sunca, vožnja biciklima uz obalu, autohtoni istarski doručak, šarene fasade, zajednički jogging kroz šumu, večera za dvoje u tri slijeda, šetnja uskim gradskim ulicama, kušanje domaćih sorti vina...

Mogli bismo nabrojati još desetak romantičnih stvari koje možete doživjeti u Rovinju, ali možda je najbolje da ih ipak sami otkrijete. 

Rovinj, jedna od naših top destinacija, smješten je na zapadnoj obali Istre, a svjetsku je slavu stekao zahvaljujući pitoresknoj staroj gradskoj jezgri, čistom plavom moru i visokoj kvaliteti smještaja i usluge. Osim toga, Rovinj ima ono nešto. Teško riječima opisivo, a opet toliko lagano za osjetiti jednom kad ste tamo. 

Zato vas pozivamo da romantičan vikend provedete u dva vrlo posebna hotela. 

Foto: Arena Hospitality Group

Adriatic je boutique hotel koji svojom pozicijom, ali i pomno biranim umjetninama u sobi, baru i restoranu spaja modernu umjetnost s romantičnom atmosferom stare gradske jezgre Rovinja. Vikend za zaljubljene u Adriaticu donosi vam mnogo zanimljivosti, poput posebnog doručka za dvoje ili večernje degustacije viskija u Caffe baru Adriatic. 

Lone je pak druga priča. Smješten u mirnoj oazi s pogledom na borove i more, ovaj dizajnerski hotel s pet zvjezdica donosi autentičan odmor za dušu i tijelo. Vikend za dvoje uključuje i neograničene posjete Wellness & Spa centru, romatičnu večeru u tri slijeda u restoranu ResoLution i rashlađenu bocu pjenušca koja će vas dočekati u sobi.   

Foto: Arena Hospitality Group

Bukirajte Valentinovo u hotelima Lone ili Adriatic već danas na www.maistra.com

Samo pazite, jednom kada ga posjetite, zaljubit ćete se za cijeli život. Valentinovo nam se čini kao sasvim prigodnim danom za takvo nešto.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije