Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na svim kioscima

Riješite se suvišnih kilograma!

dijeta
Foto: ''
10.01.2014.
u 18:00

Uz ''Najbolje dijete svijeta 1 i 2“ dovedite svoje tijelo u formu, budite zdraviji i fit te se osjećajte bolje

Knjižice ''Najbolje dijete svijeta 1 i 2“ sveobuhvatan su vodič za vitku liniju bez obzira na to jesu li razlozi za dijetu zdravstveni, višak kilograma nakon porođaja ili pretjerano uživanje u blagdanskim delicijama.

Osim zanimljivosti poput mitova o hrani, bizarnih dijeta kroz povijest i tajni za mršavljenje celebrity ljepotica, priručnici donose i nezaobilazan dnevnik mršavljenja te najpotpunije tablice prehrambenih vrijednosti namirnica. Za debljanje je najčešće kriva suvremena prehrana koja se većinom sastoji od prerađene slatke i masne hrane. Naša tijela nemaju prirodni mehanizam koji bi nas upozorio da unosimo previše masti. Zbog toga možemo pojesti mnogo masne hrane i unijeti dodatnih 1000 kalorija masti na dan – i to uopće ne primijetiti.

Saznajte kako smršavjeti uz ''Najbolje dijete svijeta 1 i 2“, knjižice koje možete pronaći na kioscima za samo 6 kuna! Pratite i našu Facebook stranicu Večernji Shop.

>>Objavili ste rat kilogramima, ali vaga stoji? Ponavljate jednu od ovih 10 grešaka

Komentara 1

Avatar insideout
insideout
18:53 10.01.2014.

Riješite se suvišnih kilograma! -------------------------- koje su ovo budalastine, rijesite se suvisnih kilograma. ne treba se niko rjesavat kilograma, nego sala. je sam imo 86kg pa onda 81kg a stomak i dalje ko lubenica sad imam 90 kg sami misicici ni grama sala. to su sve gluposti te knjige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije