Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo izdanje

Ricardo Villalobos i Loco Dice na Sonus festivalu na Zrću

papaya
Foto: PR
1/3
08.08.2013.
u 11:02

Pet dana, od 21. – 25. kolovoza, na Zrću će svirati više od 30 DJ-a underground elektronske scene

Luciano, Ricardo Villalobos i Loco Dice dio su line upa prvog izdanja Sonus festivala čiji su domaćini klubovi Papaya i Calypso.
 
Pet dana, od 21. – 25. kolovoza, na Zrću će svirati više od 30 DJ-a underground elektronske scene.

Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing, Magda, Cassy nalaze se u samom vrhu underground elektronske scene koja u posljedenje vrijeme ima sve više poklonika u Hrvatskoj, a u svijetu nude drugačiji zvuk te su njihovi tjedni nastupi na Ibizi rasprodani tjednima unaprijed.

Luciano je čileanski DJ rođen u Švicarskoj i u ovom je trenutku jedna od najvećih zvijezda electro scene. Osnivač Cadenza Recordsa, započeo je karijeru puštajući techno glazbu na čileanskom Love Parade-u. Nakon što se vratio u Europu, priključio se drugim velikanima te započeo briljantu karijeru s rezidencijama na Ibizi te brojnim europskim klubovima.

Loco Dice je njemački electro DJ i producent koju je svoju karijeru započeo hip hop DJ i reper. Njegovi jedinstveni setovi privukli su brojne obožavatelje diljem svijeta, a njegovi nastupi obilježili brojne svjetske electro festivale.

DJ Ricardo Villalobos rođen je u Čileu, a odrastao u Njemačkoj gdje je započeo svoj put kao vrhunski producent i DJ elektronske glazbe. Nakon prvog odlaska na Ibizu 1995, Ricardu to postaje novi dom svirajući redovito u klubu Amenisa u sklopu Cocoon programa.

>>Sven Vath raspametio Papayu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije