Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar pronalazak

Renovirali su kuću iz 60-ih i pronašli neočekivano 'blago': 'Vrijedi pravo bogatstvo'

Nicole Halliday
19.02.2024.
u 11:30

Kupili su kuću iz 60-ih godina kako bi je pretvorili u svoj dom iz snova, ali nisu imali pojma da su tajna bogatstva skrivena ispod zemlje.

Par koji je nedavno kupio svoju prvu zajedničku kuću ostao je zapanjen kada je u podrumu pronašao pravo malo blago. Nicole Halliday i njezin dečko kupili su kuću iz 60-ih godina kako bi je pretvorili u svoj dom iz snova, ali nisu imali pojma da su tajna bogatstva skrivena ispod zemlje. Prethodni vlasnik ostavio je crno vino iz osamdesetih u vinskom podrumu - a ljudi su uvjereni da su boce skupocjene, piše The Sun

Nicole je podijelila ovo otkriće na svom TikTok profilu te otkrila da su za sada pronašli nekoliko desetaka boca. Među njima je bio Canepa Cabernet Sauvignon iz Čilea, Les Hauts de Castelmaure Corbières iz Francuske i Château Lachesnaye Medoc iz Francuske. Sommelieri su u komentarima brzo istaknuli da boce vrijede pravo malo bogatstvo.

 

@nicolehxoo Fair to say we have our hands full with this one #renovationproject #renovation #1960shouse #scotland @blairmudie ♬ Brazil - fizztaylor

Jedan od njih tvrdi da 'one iz 1984. vrijede 165 eura po boci', a ako su njegovi izračuni točni, Nicole se smiješi dobra zarada. Neki su se pitali je li vino još uvijek dobro za piće, ali zbog načina na koji ga je čuvao prethodni vlasnik kuće, vjerojatno jest.

'Crno vino treba čuvati polegnuto, daleko od prirodnog svjetla i na konstantnoj temperaturi od 10 do 15 stupnjeva', rekao je jedan čovjek, 'Ovo vino izgleda kao da je savršeno dobro čuvano'. Neki su zaključili i da bi par trebao prodati vino kako bi financirao obnovu kuće, a mnogi su bili ljubomorni na njihovo otkriće.

VEZANI ČLANCI: 

'Pomalo sam ljubomoran', napisao je jedan, a drugi dodao: 'Morate otvoriti bocu kada završite renovaciju kuće da biste proslavili. Ostalo zadržite za posebne prilike'. Inače, iz papira koje je Nicole dobila kada su kupovali kuću, vidi se da su je prošli vlasnici kupili 1962. godine za svega 3676 eura.

Kupila je kožnu jaknu u trgovini rabljenom robom, ali ono što je pronašla u džepu ostavilo ju je u nevjerici:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije