Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 13 sekundi: Možete li brže pronaći tri prazne čaše na zabavi?

Gergely Dudás
03.01.2023.
u 06:00

I dok svaka životinja drži čašu gaziranog pića, samo su tri čaše prazne

Mađarski umjetnik Gergely Dudas, poznatiji kao Dudolf, objavio je novu, živopisnu mozgalicu, koja prikazuje proslavu Nove godine sa preslatkim životinjama. Zamršena zagonetka smještena je na zabavu punoj raznih likova odjevenih u papirnate šešire, a vaš cilj je da pronađete tri prazne čaše.

I dok svaka životinja drži čašu gaziranog pića, samo su tri čaše prazne, kako prenosi Daily Mail. Hoćete li ih moći naći i pobijediti rekord od 13 sekundi?

Foto: Gergely Dudás

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Crtač je dodao karakter i šarm mougalici dodajući male šešire raznim vrstama životinja na proslavi. Otežao je pronalaženje čaša tako što je cijelu pozadinu scene obojio u plavo, što je iste nijanse kao i predmeti koje trebate pronaći.

Ako se mučite s pronalaskom svih triju čaša, pogledajte rješenje:

Foto: Gergely Dudás

Tušira se dva puta tjedno i šokirana je reakcijama na svoje higijenske navike: 'Zar se svi tuširaju češće nego ja?!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije