Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je tužan

Raznježilo mnoge: Pas ostao sam kod kuće pa pokušao utješiti sam sebe!

Reddit
21.02.2024.
u 14:30

Mnogi svakodnevno ostavljaju pse kod kuće kada idu na posao, no jeste li se ikada zapitali što oni rade kada su sami i kako se osjećaju?

Psi doista mogu promijeniti vaš svijet i svi bismo učinili sve kako bismo bili sigurni da se prema našem četveronožnom prijatelju dobro postupa. Ali jedan je vlasnik obećao da više nikada neće ostaviti svog psa samog kod kuće nakon što je vidio snimku nadzorne kamere u kojoj se vidi kako pas pokušava utješiti sam sebe, piše Mirror. 

Nikada nije lijepo ostaviti svog psa samog kod kuće, a ovaj video koji izaziva suze na oči prikazuje usamljenog psa kako ide po cipelu svojeg vlasnika da bude pokraj njega jer mu je nedostajao vlasnik koji je bio na poslu.

This surveillance camera catch the moment a dog took his owner shoe and sleep beside this showing how much he miss his owner meanwhile he was at work.
byu/Salty_Distribution84 inaww

Isječak koji je podijeljen na Redditu je naslovljen: "Ova nadzorna kamera uhvatila je trenutak kada je pas uzeo vlasnikovu cipelu i zaspao pokraj nje pokazujući koliko mu nedostaje njegov vlasnik dok je bio na poslu."

Video je brzo postao viralan, a mnogi ljudi su pohrlili u komentare objave. Jedna osoba je napisala: "To mi je malo slomilo srce! On samo želi da netko bude s njim", dok je druga napisala komentar iz perspektive psa: "Dragi dnevniče, moj najdraži čovjek ponovno je nestao bez traga. Sve što mi je ostalo od njega jest cipela koju sam odnio na kauč da s njom spavam i sjećam ga se..."

VEZANI ČLANCI:

Netko drugi je odgovorio: "Mislim da ne bih mogao ići na posao nakon što sam to vidio", a četvrti korisnik je izjavio: "To je to. Nikada više neću ostaviti svog psa samog."

Drugi su podijelili slične priče o slatkim stvarima koje su njihovi ljubimci radili dok su oni bili izvan kuće. "Moj pas to radi cijelo vrijeme s mojim papučama kad izađem. Ako sam predugo vani, onda ode i uzme i drugu papuču. Kad dođem kući, nađem ga kako spava s jednom ili dvije papuče", komentirala je još jedna osoba. Drugi je dodao: "Moj pas uzima jednu japanku ili jednu čizmu. To je prilično smiješno i čudno. Kad sam ga tek dobio, žvakao bi jednu japanku pa bi se uvijek slomila u najgorem trenutku kad sam bio negdje vani! Sada ih ne žvače više, samo nosi jednu u svoj krevet kad sam vani cijeli dan!"

Naravno, i druge pse privlači obuća i čarape njihovih vlasnika pa ih uzimaju ako su im lako dostupne zbog mirisa koji im je privlačan.

 

Smijete li šetati psa po hladnoći? Veterinar otkriva koje su temperature preniske za zimske šetnje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije