Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dozlogrdilo mu

Razbjesnio se zbog čestitanja Božića pa 'izletio' iz aviona!

muškarac mrzi božić
Foto: Thinstock
26.12.2014.
u 10:16

Muškarca su izbacili iz aviona nakon što se neko vrijeme svađao sa osobljem jer su mu čestitali Božić

Putnici leta 1140 American Airlinesa kasnili su s letom iz New Yorka u Dallas, a sve zbog pravog 'Grinča'.

Naime, muškarca su izbacili iz aviona nakon što se neko vrijeme svađao sa osobljem jer su mu čestitali Božić. 'Sretan Božić' ovom čovjeku izazvao je iznimne količine iziritiranosti, piše New York Post. Vikao je na zaposlenika zračne luke govoreći da je neprimjereno da se baš svima čestita Božić, jer ne slave svi blagdane. Nažalost, to nije bio kraj ispadima.

Nakon što se ukrcao u sam avion, stjuardesa mu je ljubazno zaželjela 'sretan Božić'. Za njega, to je bila kap koja je prelila čašu. - Ne govorite to, bjesnio je putnik. Budući da ekipa neko vrijeme nije mogla smiriti muškarca, morali su ga izbaciti iz aviona, što je razveselilo ostale putnike. Na kraju su zbog njega svi kasnili 40-ak minuta.

>>Chelsea vam želi sretan Božić, ali bolje začepite uši dok ih slušate

>>U točno 15.45 sati Božić se pretvara u noćnu moru

Ključne riječi

Komentara 2

PA
parasa
10:22 26.12.2014.

e pa sretan Božić !!! ali bez skakanja kroz prozor.

OP
optimistican
11:45 26.12.2014.

Sigurno neki tolerantni antiteist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije