Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati
Povratak na članak

Rajčica, mrkva, tikvice...Doznajte koje povrće je bolje jesti sirovo, a koje kuhano

Nutricionist Guy Crosby pojasnio je koje povrće bismo trebali jesti na koji način da iskoristimo najbolje što sadrži...

Komentari 4

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
11:20 09.08.2019.

Sve sirovo je bolje, sve obradjeno je prakticno otrov

VL
DU
Deleted user
11:54 09.08.2019.

Što to sve vrijedi govoriti ako nemaš pri ruci! Jutarnje razgibavanje po vrtu kroz grmove malina, kupina, borovnica, šljive bistrice, rajčica, paprika koje su od težine "sjele" na zemlju....pa zdravi fruštuk sa šakom bobičastog voća, najslađim šljivama koje postoje na svitu, najavom kokodakanja da su i jaja najfriškija.... Ljudi, birate asfalt i ne smeta vam zvati se snobom, a na selu je temperatura niža, smočnica kao atomsko skolonište, oči odmorne, dica bez zaštitara, a hrana taman kakvu treba naše tilo!

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
11:53 09.08.2019.

Sirov špinat? Ma hajde biži. Lešo blitvu il na suoparnik. Ili u polpeti s oslićom i krumpirom.

VL
TA
Tag
12:23 09.08.2019.

Pa gdje naci ,voce i povrce koje nije zatrovano, recimo jabuka koju kupujemo, 17 puta je tretirana pesticidima, toga prije nije bilo, rajcicu vise ne mozes kupiti sa njive, sve se uzgaja u plastenicima, sve je umjetno, samo oni koji zive na selu mogu za sebe uzgajati bio voce i povrce...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.