Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren prvi centar

Psihološka pomoć ženama oboljelim od raka

otvorenje
Arhiva VL
Autor
Sonja Hoffman
21.05.2010.
u 18:15

Takva vrsta podrške i pomoći oboljelim ženama nužna je kako bi njihovo liječenje bilo što uspješnije i bezbolnije.

Dugo najavljivan Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka jučer je otvorio svoja vrata na zagrebačkoj adresi u Ulici kneza Mislava 10.

– Hvala Gradu i Vladi koji su nam osigurali ovaj prostor – rekla je predsjednica udruge “Sve za nju” Vesna Andrijević-Matovac, koja se i sama od maligne bolesti liječi od 2001. Prostor je uređen donacijama mnogih institucija koje zainteresirani mogu vidjeti na Zidu zahvale, koji je postavljen u hodniku Centra, a oboljele žene pomoć mogu potražiti već od ponedjeljka 24. svibnja. Podršku projektu svojim dolaskom na otvaranje dao je i predsjednik Ivo Josipović, koji je presjekao vrpcu na vratima Centra.

– Optimizam je ključan za liječenje malignih bolesti, pa odavde gledam i na Vladu koja će, nadam se, u svom proračunu naći sredstva za podršku ovog projekta – istaknuo je Josipović.

Pročelnik gradskog Ureda za zdravstvo dr. Zvonimir Šostar oboljelim ženama obećao je već sljedećeg tjedna u Centru urediti kuhinju koju će koristiti one oboljele koje na liječenje dolaze iz drugih krajeva Hrvatske.

– Uredit ćemo i dvorište, no najvažnije je da “Sve za nju” ulazi u rebalans gradskog proračuna – poručio je dr. Šostar.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sotokuco
22:57 21.05.2010.

Eto, a ja pomislih da nam Predsjednik kur** ne valja. Bravo Predsjedniče, za to si plaćen a ne za govoriti bedastoće. Ti mnogo više od nas možeš pomoći toj skupini populacije od nas. Uradi to punom snagom. I onda si moj Predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije