Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripazite kod izbora

Psihologinja otkrila što vaš izbor vjenčanice govori o vama: 'Loša vijest je za one koji nose haljine bez naramenica!'

Shutterstock
27.07.2023.
u 09:20

Vjenčanica svakako može nagovijestiti što budućnost nosi za par; dramatičan ili detaljan, suptilan ili seksi, ovaj najvažniji odjevni predmet pokazatelj je kvalitete, trajanja i dubine veze, kaže stručnjakinja

Mnoge mladenke zamišljaju svoju vjenčanicu iz snova godinama prije nego što se zapravo vjenčaju. Ona može odrediti ton ne samo za dan vjenčanja, već i za ostatak vašeg braka, kaže dr. Carmen Harra, psihologinja i autorica bestselera. Otkrila je što vaša vjenčanica doista govori o vašoj osobnosti i je li za vas blaženstvo u braku stvarnost, piše The Sun.

Vjenčanica svakako može nagovijestiti što budućnost nosi za par; dramatičan ili detaljan, suptilan ili seksi, ovaj najvažniji odjevni predmet pokazatelj je kvalitete, trajanja i dubine veze", kaže ona.

VEZANI ČLANCI:

Haljina u boji: Odabir haljine koja nije bijela može stvarno privući pozornost. Carmen kaže: "One otkrivaju brak koji je nekonformistički, to znači da jedan ili oba partnera razmišljaju izvan okvira, što nije nužno loše. Važnije je procijeniti razloge koji stoje iza odabira haljine u boji. Razmišlja li par jednostavno izvan okvira ili pokušava dokazati svoju tvrdnju publici?!"

Sjajna ili šljokičasta haljina: "Žene koje biraju kričave ili kitnjaste stilove odijevanja mogu osjetiti potrebu za isticanjem, što nije uvijek najbolji pokazatelj za brak para", kaže ona. Naravno, nije loša stvar imati sve oči uprte u vas na dan vjenčanja, ali gomila dijamanata i ukrasa možda neće ostaviti najbolji dojam. “Ovo može biti podsvjesna kompenzacija za elemente koji nedostaju u braku”, dodaje Carmen.

Kratka: Žene koje odaberu kratku vjenčanicu jasne su kršiteljice pravila i žele pokazati svoj neovisni duh, čak i na dan vjenčanja. "Kratka haljina sugerira da je žena dominantna sila koja donosi važne odluke", kaže profesionalac.

Čipkasta: Haljine s puno čipke vrlo su zavodljive, ženstvene i općenito klasičan izbor svake mladenke. "U vezi pojačava prisutnost božanske ženstvenosti i označava i moć i gracioznost, kvalitete koje uravnotežuju mušku i žensku energiju i donose stabilnost", objašnjava Carmen. 

Haljina princess kroja: Nevjeste koje se odluče za ovaj tradicionalni stil najvjerojatnije će imati slične, tradicionalne vrijednosti u svom braku. Upamtite da se mnogo toga može sakriti ispod ovako voluminozne haljine, baš kao što se mnoge tajne mogu sakriti u braku, kaže profesionalka.

VEZANI ČLANCI:

Ravna, pripijena haljina: Manje je popularna opcija, ali savršena za mladenke koje žele jednostavniji izgled na svoj veliki dan. "Neumoljiva" tkanina ovog stila odijevanja može biti pokazatelj "strogog ili nefleksibilnog stava u braku ili onog u koji partneri nisu posebno uključeni ili zainteresirani".

Haljina sirena kroja: Savršena opcija ako želite nešto čime ćete istaknuti svoju figuru, svatko tko nosi haljinu sirena kroja ponosan je na svoju figuru i voli to pokazati. Prema Carmen, ovaj stil odijevanja "kompromis je između želje žene da bude neovisna i želje da zadovolji svog životnog partnera."

Asimetrična: Loša je vijest za svakoga tko želi nositi asimetričnu vjenčanicu, napominje stručnjakinja. Ona kaže: "Vizualno gledano, asimetrična haljina stavlja veći naglasak na jedan dio nego na drugi. "To može implicirati jednostranost u vezi i činjenicu da jedan partner radi više od drugog. Ove kvalitete, naravno, dovest će do kratkog i nesretnog braka."

Haljina bez naramenica: Nevjeste koje biraju haljinu bez naramenica vjerojatno čuvaju neke velike tajne u svojoj vezi. "Osim što ističe dekolte, ova haljina je magnetska na stidljiv način. Može otkriti i strast i tajnovitost u braku", kaže Carmen.

Haljina s velikim dekolteom: Neke mladenke možda žele pokazati svoje grudi na dan vjenčanja, ali vaš je dekolte prevelik, to je možda zato što ste pomalo razboriti. Što se tiče vaše veze, ovaj izrez nagovještava "gušljivu i sputavajuću energiju", objašnjava Carmen. "Ako ovu energiju primijenimo na brak, on neće dugoročno imati pozitivan ishod", dodaje ona.

Srcoliki izrez:  Nevjeste s haljinom sa srcolikim izrezom obično su jednako slatke kao i njihova haljina, kaže Carmen. Njihov će brak vjerojatno biti vrlo fleksibilan i mijenjati se s vremenom jer par pazi jedno na drugo.

Stručnjaci tvrde: 'Ovo su najbolje godine za vjenčanje, tada najviše brakova uspije'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije