Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primila je cjepivo

Pronašli trenutno najstariju ženu na svijetu: Rehtee iz Indije ima 124 godine!

Facebook/UNT
07.06.2021.
u 12:30

Do sada je najstarija bila žena iz Japana kojoj je 117 godina.

Zdravstveni djelatnici u Indiji uložili su velike napore da cijepe starije stanovništvo, pa su čak odlazili po kućama kako bi ih zaštitili. Tako su naišli na ženu za koju se pretpostavlja da je trenutno najstarija na svijetu. 

Rehtee Begum rekla im je da ima 124 godine što je čak sedam godina više od Kane Tanake, Japanke za koju se do sada mislilo da je najstarija sa svojih 117 godina. 

Tamošnji liječnici potvrdili su da joj isti broj godina piše i u dokumentima, ali i da je primila cjepivo, prenosi Metro.

Prvi prelazak granice s COVID potvrdom: Do sada ih je izdano oko 40 000

Vrane ponovno napadaju: 'Krenule su čim je zastao, skupljaju se jer ih ljudi hrane'

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije