Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo otkriće

Pronašla skriveni pretinac u hladnjaku pa se zgrozila: 'Ne mogu vjerovati da tek sada saznajem za ovo!'

Shutterstock
02.12.2023.
u 10:49

Tvrdi da bi to mogao biti uzrok neugodnim mirisima

Jeste li se ikada susreli s neugodnim mirisom koji dolazi iz vašeg hladnjaka, a da mu nikako ne možete pronaći uzrok? Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni odjeljak u svom hladnjaku koji je stvarao problem. Video je podijelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor 'odvratnog smrada' otkrila tek kada je pogledala iza hladnjaka i pronašla skriveni pladanj, piše Mirror.

U naslovu svog viralnog videa napisala je: "Jeste li znali da postoji ova posuda u hladnjaku? Ako da, kada ste ju zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na stražnjoj strani vašeg hladnjaka, i vrlo vjerojatno je uzrok neugodnog mirisa."

@cleaningmummy did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy ♬ original sound - Cleaning Mummy

Na snimci je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa stražnje strane hladnjaka, a nakon potrage, otkrila je i crijevo koje je teklo niz stražnji dio, što je uzrokovalo neugodan miris. Objasnila je i da biste trebali izvući svoj hladnjak malo prema naprijed, ići do dna, i tu biste trebali pronaći cijev koja teče prema dolje, a sve što curi u vašem hladnjaku trebalo bi teći u tu posudu. 

- Moj i nije bio tako loš jer je novi hladnjak, pa sam uspjela unijeti krpu unutra i dobro ga obrisati. Ako bilo što dospije dolje, smrdjet će odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite - rekla je.

Korisnici Tik Toka iznenadili su se ovim saznanjem, te su priznali da nisu imali pojma za taj skriveni pretinac. "Ne mogu vjerovati da tek sada saznajem za ovo!"; napisala je jedna korisnica. "Odmah sam otišla do kuhinje provjeriti ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdjelo", dodala je druga.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doberdedec
13:26 02.12.2023.

Joj joj joj. Ta bijela posuda je pričvršćena na vrh kompresora i ima zadatak, primanja tekućine iz frižidera kroz ovo crijevo, a kako je kompresor topao, onda se u toj posudi isušuje izašla tekućina iz hladnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije