Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Pronašla neobično 'jaje' u sinovoj sobi, a ljudi su je odmah upozorili da ga ne dira!

Facebook
13.08.2021.
u 10:30

Neki su se bojali da bi "jaje" moglo biti dom paucima, dok su drugi došli do još čudnijih prijedloga.

Amerikanka Amy pronašla je bizaran predmet u sinovoj sobi i nije mogla shvatiti o čemu se radi pa ga je podijelila s prijateljicom kako bi zajedno pokušale odgonetnuti istinu. Kada nisu uspjele same, njezina je prijateljica fotografiju neobičnog ‘jajeta’ objavila na Facebooku i pitala druge korisnike za pomoć.

Kako piše Mirror, obitelj je tek uselila u novi dom pa nisu znali je li tamo već neko vrijeme ili je tek naraslo. No, uskoro su korisnici društvenih mreža došli do zastrašujućih teorija što bi to moglo biti, a mnogi su je upozorili da ga ne dira.

Drama u zraku: Pilotu tijekom slijetanja golemi pauk pao u krilo!

1/2

Foto: Facebook Leo Nicolier

Prva objava na stranici Family Lowdown Tips & Ideas glasi: "Ovo se nalazi u ormaru sina moje prijateljice. Oni ne znaju je li uvijek bio tamo jer ga nikad nisu vidjeli ili se tek pojavilo. Ima li netko ideju što je to? I što bi trebali učiniti?"

Neki su se bojali da bi "jaje" moglo biti dom paucima, dok su drugi došli do još čudnijih prijedloga.

“Da se ovo dogodilo prije milijardu godina, rekao bih da se radi o jaju dinosaura”, našalio se jedan korisnik, dok je jedna korisnica napisala: “Moj dečko bavi se kontrolom štetočina i vjeruje da je to gnijezdo paukovih jaja. Možete ga usisati, a zatim staviti hrpu otrova za štetočine u usisavač. Ako je to gnijezdo pauka, tamo će ih biti na tisuće."

Međutim, stvari su zapravo puno bezopasnije. Nakon što je Amyn svekar istražio to neobično ‘jaje’, otkrio je da je to jednostavno ekspandirajuća pjena koja se spustila s krova kuća, unatoč strahovima da se radi o roju insekata.

Odlični trendovi turističkog prometa: U kolovozu ostvareno 93% rezultata iz 2019.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:22 13.08.2021.

ovo je članak godine , evo moja malenkost predlaže Pulitzera za ovaj članak, ako itko pametan kao ja otvori ovo i pročita shvatit će o čemu pišem molim da se čitatelji dogovore i napravimo zajedničku inicijativu.ja idem na godišnji idući tjedan pa bi zamolio penelopu ako ovo čita ona je isto pametna gotovo kao ja da ona na sebe preuzme ovaj hvale vrijedan posao, sve čestitke novinaru/ki.....

Avatar Golum
Golum
19:01 13.08.2021.

A gle na ceg lice zidovi okolo....moja garaza ima ljepse zidove.

ME
MehutoGonzales
19:51 15.08.2021.

Bravo Tina 🙌🙌🙌🙌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije