Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pronađite najnovije kataloške proizvode na akciji!

Popustolovac.hr
Popustolovac.hr
PR
Autor
PR članak
25.06.2013.
u 08:30

Izaberite najbolju ponudu uz pomoć portala Popustolovac.hr koji prikuplja kataloge vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Počelo je pravo ljeto, a s njim i prodaja rekvizita potrebnih za plažu, more i uživanciju. U moru ponuda teško se snaći i izabrati najbolju ponudu. U tome vam pomaže portal Popustolovac.hr koji prikuplja kataloge 40 vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Ljubitelji kataloga mogu svoje omiljeno štivo naći na jednom mjestu, a isto očekuje i "lovce" na akcije. Više ne trebate listati mnogobrojne kataloge, dovoljno je da unesete ime proizvoda, branda, trgovine ili odaberete kategoriju i uz samo nekoliko klikova miša saznate sve što vas zanima. To će zasigurno uštedjeti vaše vrijeme, novac, ali i živce.

Bilo da vas zanimaju proizvodi za sunčanje, japanke, suncobrani, proizvodi za depilaciju, šatori ili bazeni, na jednom mjestu možete saznati gdje se najviše isplati kupovati. Isto tako, osobito korisna kategorija je "Rasprodaja", u njoj se prikazuju najbolji popusti iz svake kategorije.

Da bi ostali u toku s aktualnim akcijama i popustima, osim svakodnevnog pregleda portala Popustolovac.hr možete se i prijaviti na tjedni newsletter. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?