Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Proljetna čarolija: „Unesite sjaj u vaš vrt s Makita akumulatorskim alatima"

Makita alati
18.03.2024.
u 10:23

Dolaskom proljeća, oduševljenje raste među ljubiteljima vrtnih radova i avantura u šumi, jer se sprema nova sezona uz Makita akumulatorske alate. Kroz posljednjih deset godina, ovi alati su postali neizostavni saveznici u održavanju vrtova i radu u prirodi.

Iz godine u godinu Makita razvija nova akumulatorske alate sa sve većom učinkovitošću, većom snagom, većom autonomijom. Mnogi od tih alata su već odavno svojim karakteristikama nadmašili ono što su nekad korisnici očekivali i dobivali od alata pogonjenih benzinom.

Uz već legendarnu Makitinu LXT 18V platformu (sa sada već više od 400 alata, usput rečeno), unazad nekoliko godina imamo mogućnost koristiti i alate na novoj XGT 40V platformi. Ona nam je donijela snažne kosilice, trimere, lančane pile, puhala i sve ostale alate koji svaki profesionalni ili zahtjevniji korisnik želi imati uz sebe u vrtu ili šumi.

Ogromna prednost kod Makitinih akumulatorskih vrtnih alata (u usporedbi sa drugim renomiranim proizvođačima ovog asortimana) je u tome što Makitin akumulator nikad neće biti besposlen. Da se malo našalimo – nijedan akumulator ne voli kad ga se koristi mjesec-dva godišnje – a zahvaljujući ogromnom asortimanu Makite, njihov akumulator ćete, osim u vrtu i šumi, koristiti i u građevini, stolariji, montaži, bravariji, pa čak i u poslovima čišćenja te na ljetovanju i na kampiranju.

Makita akumulatorski alati Vam pružaju čisti užitak vrtlarenja. Bez kablova, bez buke, bez smrada - samo čista radost. Sada je pravo vrijeme da osvježite svoju kolekciju alata ili započnete svoje vlastite projekte uz povoljne cijene. Posjetite lokalne trgovce alatima ili provjerite što nam novo Makita nudi na www.tena-g.hr kako biste saznali više o Makita alatima koji će vaše proljetne aktivnosti učiniti lakšima i učinkovitijima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije