Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narodna dijeta

Pročistite tijelo vodom, eliminirajte otrove iz tijela zelenim sokovima i čajevima...

Čajnik
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
30.12.2013.
u 12:03

Danas u Večernjem listu pronađite posebni prilog koji donosi brojne savjete za prirodno čišćenje organizma - Narodna dijeta

Opet ste pretjerali s prejedanjem, niste odoljeli punom blagdanskom stolu. Ne očajavajte. Ne morate na strogu dijetu. Samo pročistite tijelo vodom, eliminirajte otrove iz tijela zelenim sokovima i čajevima... Nutricionisti savjetuju: NIKAD NE GLADUJTE, nego samo prepolovite obroke.

Zašto narodna dijeta? Liječi i dostupna je svima, s malo novca uspjet ćete u onom što su znale naše bake: jedite kupusnjače, luk, češnjak, biljke s naših prostora koje su pravi čistači i zaštitnici organizma, ne zaboravite lovor, ružmarin, bosiljak...

Jeste li znali da je limun kralj čistač među voćem? Iskoristite njegove blagodati za svoje zdravlje, pomaže metabolizmu da se brže rješava otrova, a obiluje i vitaminom C, zaštitnikom zdravlja. Vaše omiljeno zimsko voće naranča. Ne zaboravite njezine darove – pomaže čišćenju organizma, štiti ga od slobodnih radikala... A tu su i pomagači sa svih meridijana – kurkuma, čili papričica, ananas, i đumbir. I naposljetku – hrana bez koje ne možete zimi – kiseli kupus, narodno jelo čiju je ljekovitost potvrdila i znanost. A naši su stari znali da je to najbolji lijek protiv upala, virusa, bakterija, obiluje vitaminom C, jeftin, ljekovit i niskokaloričan.

U četvrtak, 2.1. potražite u posebnom prilogu Večernjeg lista brojne savjete za prirodno čišćenje organizma, Narodna dijeta.

>>Tko je pojeo previše? Donosimo savjete kako se oporaviti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije