Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije imala pojma

Probudila se i spremila za posao, a onda je rodila dijete: ‘Nisam znala da sam trudna!’

TikTok
05.03.2024.
u 15:30

Doživjela je fenomen poznat kao kriptična trudnoća

Život je pun iznenađenja - a netko tko je definitivno iskusio ogromno iznenađenje je Rivvah Crowther koja je iznenada postala mama, a da nije imala pojma da je trudna. Naime, mlada žena je nedavno izjavila da se jedno jutro probudila i već je bila spremna za porod, piše The Sun.

Prema Rivvah, doživjela je fenomen poznat kao "kriptična trudnoća", gdje osoba ne shvaća da treba postati roditelj sve do kasne faze trudnoće - ili dok ne započne porođaj. Rivvah se ovo dogodilo u njezinoj spavaćoj sobi dok je bila potpuno sama - ujutro kada je trebala krenuti na svoj novi posao. Na TikToku je podijelila priču, kao i preslatke fotografije svog dječaka po imenu Oakley. ''Probudila sam se zbog trudova u spavaćoj sobi! Sama sam rodila prelijepog dječaka", rekla je Rivvah, koja je tvrdila da se Oakley, koji je sada jednogodišnjak, okrenuo na stražnjicu kada je trebao izaći. Bebe se često okreću tijekom trudnoće, ali većina se pomakne u položaj s glavom prema dolje do početka poroda. 

 

@rivvahcrowther

We wish we knew you was coming my boy, your so loved Oakley 💙

♬ This - Megan McKenna

"Trebala sam započeti svoj novi posao ujutro, ali nisam mogla jer sam rađala", smijala se u videu. Prema riječima Rivvah, roditelji su joj pomogli u većini stvari jer je trudnoća za sve bila iznenađenje. "Moji mama i tata kupili su apsolutno sve dok sam bila u bolnici.'' Dirljiva priča o neočekivanom porodu - koje je opisala kao "čudo" - dirnula je tisuće srca na društvenim mrežama.

Korisnici TikToka u komentarima su čestitali Rivvah, a jedan je napisao: "Moram znati kako je poslodavac reagirao, ali bravo." Netko se drugi nasmijao: "Molim vas, recite mi da imate kopiju e-maila koji ste poslali objašnjavajući ovo svom novom poslodavcu." "On je pravi ljepotan, prekrasno dijete", rekla je treća. ''O Bože! Kakva nevjerojatna priča! Trebala bi biti tako ponosna na sebe!! On je prekrasan dečko, čestitam,'' oglasio se još netko.

Nakon što je prije godinu dana postala mama, Rivvah na svojoj stranici redovito dijeli preslatke videe i fotografije svog sinčića, kao i sadržaje vezane uz roditeljstvo. No, mama tvrdi da nije sve uvijek bilo lako, pa je tako objasnila da su je mnogi prijatelji ostavili nakon što je postala majka. 

Ginekolog objašnjava kako je moguće da žena ne zna da je trudna: 'Postoji više razloga'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije