Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Pristaje li vam grudnjak savršeno? Ako ne, možda radite jednu od ovih pogrešaka

shutterstock
28.07.2022.
u 10:30

Mnoge žene, kaže stručnjakinja, misle da su 36D i 38D iste veličine, no nisu; imaju isti volumen košarice, ali vam zbog širine na leđima i duljine naramenica neće isto stajati.

Amerikanka Brittany kaže da gotovo sve žene; kad je riječ o grudnjaku; rade slične pogreške, a otkrila je i koje. Na svom je TikTok  računu @theindianabralady objavila video u kojem ističe da te greške vrijede i za kupnju grudnjaka u trgovini i online.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Ako ste poput većine žena, onda vam je grudnjak tri godine star i drži se na labavim kopčama - kaže Brittany.

Važno je, objašnjava, zapamtiti da grudnjak s vremenom olabavi i opusti se, te da možete nabaviti nove kukice da ga zategnu kako bi i dalje pružao potporu.

- A čak i ako ga pravilno perete i njegujete, možete ga nositi najviše godinu dana - rekla je, "jer sve više od toga znači gubitak potpore". 

@theindianabralady Tip Tuesday #braswithbrittany #brafitexpert #StepandFlex #k18hairflip #MyPlayoffPicks #tiktokwithbritt ♬ original sound - Brittany The Bra Lady

- Isto tako, mnoge žene misle da su 36D i 38D iste veličine, no nisu; imaju isti volumen košarice, ali vam zbog širine na leđima i duljine naramenica neće isto stajati - objasnila je.

Cilj push up-a je, dodaje ona, dekolte, a ne podizanje, a za kraj kaže:

"Veličina grudnjaka se može promijeniti bez obzira jeste li se udebljali ili smršavjeli"

- Tako mi je drago što ste objasnili to o veličinama jer mi uvijek pokušavaju 'uvaliti' 38 D umjesto 36 D - napisala je jedna pratiteljica, no onda joj, kaže, naramenice budu preširoke, prenosi The Sun.

Čaše su vam 'zamagljene' od kamenca? Ovaj prirodni proizvod savršeno će ih očistiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije