Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijedlozi ženskih i muških darova za poslovno darivanje u 2022.

Galko
Foto: Galko
1/5
17.10.2022.
u 08:00

Ušli smo u period kada je u poslovnom svijetu aktualna tema poslovnog darivanja. Praksa darivanja jača povezanost s poslovnim partnerima, suradnicima i zaposlenicima pa predlažemo da je ne zaobilazite.

Primanje dara iskustvo je koje se pamti, a osoba koju darujete osjeća se cijenjeno. Upotrijebite promišljeno poslovno darivanje za stvaranje tog pozitivnog iskustva, time doprinosite i razvoju poslovnih odnosa. Bez obzira je li riječ o poslovnim partnerima ili zaposlenicima, darivanje je vrijedna investicija i to uspješne tvrtke vrlo dobro znaju i primjenjuju.

Kao vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi i kožne galanterije, hrvatski brend Galko već skoro 30 godina osigurava kvalitetna rješenja za poslovna darivanja. Galko proizvode možete poklanjati tijekom cijele godine za različite poslovne prigode, a posebno su poželjni u predbožićnom razdoblju.

U moru ponude različitih proizvoda koji su nam svima dostupni, ručno izrađeni Galko proizvodi imaju posebno mjesto i to se s godinama ne mijenja.

Kožni novčanik i/ili remen

Kožni novčanik je bezvremenski dar koji ne silazi s liste poželjnih darova. Jednako tako je i s kožnim remenom. U Galko ponudi možete pronaći bogat izbor klasičnih i modernih modela ženskih novčanika i muških novčanika. Danas su osobito popularni novčanici za kartice te novčanici s ugrađenom RFID zaštitom koja sprječava krađu podataka s osobnih dokumenata i bankovnih kartica. Svi Galko novčanici dolaze pakirani u atraktivnim Galko kutijama, a proizvodi su osigurani i zaštitnom tkaninom.

Slično kao novčanik, i ženski i muški kožni remeni nalaze se na popisu poželjnih darova. Ako želite oduševiti osobu koju darujete, onda odaberite ženski ili muški set u elegantnoj kožnoj kutiji koje ćete pronaći među Galko premium poklonima. Osim remena koji možete nositi s dvije strane, set sadrži i dvije dodatne metalne kopče pa remen lako prilagodite odjevnoj kombinaciji i prilici.

Foto: Galko

Kožna kozmetička torbica, manikir set i/ili etui za kravatu

Osobe koje vole putovati razveselit će se daru iz bogatog Galko putnog programa. Tako možete odabrati kozmetičke torbice od kvalitetne kože koje nas većina koristi svakodnevno, a neizostavne su kada je riječ o putovanjima. Tko se ne bi razveselio kvalitetnoj, kožnoj kozmetičkoj torbici.

Na popis za darivanje dodajemo i manji ili veći manikir set koji je dio sadržaja torbice svake žena, a koristi ga i veliki broj muškaraca. Galko manikir setovi izrađeni su od kvalitetne goveđe kože, a škarice i ostali elementi seta proizvodi su kvalitetnog njemačkog brenda Solingen.

Za poslovne muškarce koji su često na poslovnim putovanjima tu je i kožni etui za kravate kao prijedlog zanimljivog i korisnog dara.


Ženske i muške kožne torbe

Torbica za nošenje preko tijela kao i torbica za nošenje oko struka odabir su mnogih muškaraca, a rado ih nose i žene. Ove torbice su korisne i funkcionalne, a muškarci ih često kombiniraju uz veću poslovnu torbu. Ovo je svakako jedan od darova s kojim nećete pogriješiti.

Za žene je na raspolaganju bogata ponuda modnih torbi – od manjih modela večernjih torbi preko torbi i ruksaka srednjih veličina pa do onih većih dimenzija. Ovo su kvalitetni proizvodi prepoznatljivog Galko stila u koje se isplati uložiti ako želite razveseliti osobu vrlo posebnim darom. 

Foto: Galko

Foto: Galko

Ženske i muške poslovne torbe

Zahvaljujući kvaliteti, praktičnosti i funkcionalnosti poslovni program brenda Galko poznat je i cijenjen u poslovnim krugovima. Ženske poslovne torbe i muške poslovne torbe krasi minimalistički dizajn i prepoznatljiva doza elegancije. Snažne ručke, korisni pretinci i džepovi omogućavaju odličnu organizaciju stvari, a koža birane kvalitete i pažljiva ručna izrada osiguravaju dugi vijek nošenja ovih proizvoda.

Foto: Galko

U Galko ponudi pronaći ćete i etuije za kartice i mobitele, etuije za ključeve, etuije za vizitke, etuije za slušalice, etuije za papiriće, organizere, kožne mape za potpise ugovora, mape za diplome, stolne uredske komplete i ostale vrste prigodnih kožnih poklona.

Darivanje je zaista lijepa gesta, još ako uspijete oduševiti osobu koju darujete, onda ste uistinu napravili puno.

Galko ponudu možete detaljnije pogledati na web shopu i u Galko dućanima u Zagrebu, Sisku i Malom Bukovcu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije