Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Xali Organics

'Previše sam trošila na njegu trepavica, pa sam osnovala svoju tvrtku i osmislila serum za rast'

Xali Organics
25.04.2023.
u 14:30

Na održavanje svojih trepavica godišnje sam trošila oko 2.000 eura; što na ugradnju ekstenzija, što na serume za brži rast, priča Giarratana.

Lijepe, dugačke i uvijene trepavice pune volumena san su svake žene, kaže poduzetnica iz Australije Kasey Giarratana i priznaje kako je na održavanje svojih godišnje trošila oko 2.000 eura; na ugradnju ekstenzija i na serume za brži rast: a kad joj je dosadilo za dlačice iznad očiju izdvajati toliki novac, odlučila je pokrenuti vlastiti kozmetički biznis i sama osmisliti proizvod za njihovu njegu. 

Ona i suosnivač tvrtke Xali Organics Michael Giarratana željeli su, kaže, pokrenuti brend s proizvodima koji će zaista djelovati i neće sadržavati nikakve toksične sastojke poput mnogih komercijalnih seruma za trepavice za koje tvrdi da su potencijalno i štetni. “Neki od sastojaka koji se u njima koriste su kancerogeni, a nek ometaju rad hormona”, rekla je Giarratana za Daily Mail, a nuspojave njihovog korištenja mogu, kaže, biti tamnjenje kože oko očiju, upala kapaka, bol u oku, tamnjenje šarenice, te stanjivanje ili opadanje trepavica.

Njena je tvrtka tako u lipnju 2021.počela s prodajom svog prvog proizvoda: prirodnog seruma za rast trepavica; a već dvije godine kasnije svake se tri minute proda po jedna bočica. Osnivači su se tako pobrinuli da njihov serum; među rijetkima na tržištu; sadrži samo čiste sastojke, a potrošačima garantiraju rezultate za samo tjedan dana; odnosno potpunu transformaciju za pet do šest tjedana.

Sastojci u proizvodu uključuju pročišćenu vodu, hijaluronsku kiselinu, kolagen, ekstrakt sjemenki bundeve, miristoil pentapeptid-17, arginin i vitamin B7, a serum je formuliran s naprednim polipeptidima za promicanje debljine i duljine trepavica. Kako bi dokazala da njezin prirodni serum djeluje jednako dobro kao i drugi na tržištu, Giarratana je 27. ožujka skroz odrezala svoje trepavice i, koristeći samo svoj serum, dokumentirala proces njihovog ponovnog rasta. Sve je prenosila i na društvenim mrežama, zbog čega je prodaja proizvoda brzo porasla. 

“Koristim serum tek dva tjedna i već vidim primjetan napredak u dužini i gustoći trepavica! U početku sam bila skeptična, ali sam odlučila pokušati i jako mi je drago da jesam", napisala je jedna osoba u komentarima. “Koristim ga mjesec dana i već vidim rezultate!” dodala je druga. "Sviđa mi se što je napravljen od potpuno prirodnih sastojaka, osjećam se dobro zbog onoga što stavljam na svoje trepavice", podijelila je jedna djevojka.

Frizerka otkrila: 'Na kraju šišanja, uvijek je važno nagnuti glavu naprijed!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije