Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastapa srca

Preslatki labrador smislio je genijalan način da ga netko udomi

Humane Society of Northwest Louisiana
04.03.2020.
u 12:27

Rastopio je bezbroj srca i napokon pronašao svoju obitelj.

Ovaj labrador imena Burreaux zna kako pridobiti pažnju i simpatije ljudi - svojim šarmom. Stigao je u azil u New Loisiani kada je imao samo 8 tjedana, zajedno s još dva psića, prenosi Metro.co.uk.

Prvo vrijeme proveo je u bolnici, a kada se vratio njegov najbolji prijatelj Joe bio je udomljen. Burreaux ima veliku želju biti dio neke obitelji, a smislio je i neodoljiv način da to postigne - smješka se apsolutno svakoj osobi koja dođe u azil.

Preslatkog labradora pogledajte u videu:

Volonterka Sarrah Walton rekla je: "Kada god mu se netko lijepo obrati on se nasmiješi. Kao da vam govori da ga uzmete i volite." U azilu su odlučili podijeliti video ovog labradora kako bi ga što prije udomili. "On zaista želi obitelj, pa smo snimili video i objavili ga."

Sretne vijesti stigle su nakon nekoliko dana - maleni Burreaux našao je svoj dom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije