Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila se

Poznatu Tiktokericu pozitivno iznenadili Hrvati: 'Upozorili su me da znaju biti islamofobični..'

Tik Tok
14.06.2023.
u 12:30

U jednom od videa Baraa prolazi između štandova, te priča s ljudima, a mnogi su za njom i skrenuli pogled

Popularna tiktokerica Baraa Bolat posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj. Na TikToku je objavila snimke s odmora, a u njima je ispričala da su Hrvati jako ljubazni. 

"Mnogi su me upozorili da budem oprezna jer Hrvati nekad mogu biti islamofobični. No, to se nije dogodilo", poručila je Baraa u svom videu. U jednom od videa Baraa prolazi između štandova, te priča s ljudima, a mnogi su za njom i skrenuli pogled. Dvije žene su joj u prolazu čak i rekle da je predivna, a Baraa je oduševljeno zahvalila.

 

@bolatsofficial None of that alhamdulillah ❤️ #baraabolat #vacationmode #racism #muslim #fyp #islamophia ♬ original sound - 🦋 Baraa 🦋

U naslovu videa na kojem Baraa razgovara s prodavačicom na štandu s kobasicama stoji: "Iskreno? Ovo su jedni od najljubaznijih ljudi koje sam upoznala."

Baraa je nedavno objavila i video iz Splita, opisujući događaj koji ju je iznenadio. "Ova Hrvatica mi je samo prišla i počela me snimati. Kao da sam neka atrakcija. Nismo mogle komunicirati, ali rekla sam joj da je lijepa, to je sve što znam reći na bosanskom", napisala je Baraa u opisu videa, na kojem se vidi nasmijana žena s mobitelom u rukama koja joj objašnjava da se nalazi u Splitu i usput je snima.

Tiktokericu s hidžabom oduševili Hrvati: 'Upozoravali su me da je Hrvatska islamofobna'

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
18:48 27.06.2023.

Ako se ponašaš u skladu s našim zakonima nitko te ništa ne pita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije