Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Povoljna ljetovanja na Jadranu u All inclusive hotelima!

Sunčani odmor
Foto: Sunčani odmor
1/7
PR
Autor
PR članak
26.03.2015.
u 08:30

Zadnjih godina se neprestano priča kako Hrvati više ne mogu ljetovati na Jadranu jer je nepristupačan sa cijenama. U današnje vrijeme kada brojimo svaku kunu, bježimo na druge destinacije u potrazi za najjeftinijm odmorom. Mnogi od nas čak više i ne ljetuju, što je tužno pošto uistinu imamo jednu od najljepših obala i šarolik izbor divnih otoka.
Neki više znaju o dalekim destinacijama nego o vlastitoj zemlji, a nisu ni svjesni što nam sve može ponuditi, pa često čujemo: “Ma istražit ćemo već Hrvatsku jednoga dana, to nam je tu, blizu.“ No najčešće se to nikada niti ne dogodi.

Zato želimo pokazati kako se i na Jadranu može povoljno ljetovati i uživati, a ne morate prijeći tisuće kilometara u potrazi za nečime što imate „doma“.

Kako nam se bliži jedan od mnogih praznika koje spajamo sa vikendima, 1. maj, može se naći izvrsnih ponuda. Točnije u periodu od 25.04.-10.05. možete uživati na najsunčanijem otoku Hvaru u hotelu Lavanda 3*, za već 495 kn za 3 noćenja s all inclusive light ponudom. Ukoliko imate djecu, hotel ima posebnu ponudu i za jedno dijete do 14 godina koje ostvaruje gratis smještaj. Svakako se isplati.

Ako razmišljate o ljetnom periodu i planirate godišnji odmor, svakako savjetujemo hotel Colentum 3* na Murteru, okružen borovom šumom, uz poznatu plažu Slanica s pogledom na Kornate. Hotel Colentum nudi posebnu akciju od -15% popusta za uplate do 31.03., a dijete do 12 godina ima besplatan smještaj. Tako da za 7 noćenja u periodu od 27.06.-10.07. za 3.284,40 kn uživajte u uslugama all inclusive ponude hotela. Da li ste uopće znali da i na našoj obali možete uživati u all inclusive usluzi?? Vrijedi isprobati.

Ima tu još mnogobrojnih ponuda za ljetovanja na Jadranu od kojih bi izdvojili Jelsu na Hvaru, gdje savjetujemo da se prepustite ljubaznom osoblju hotela Adriatic Hvar 3* i ne propustite iskoristiti posebnu akciju od -10% do 30.04.
Ako želite nešto bliže, hotel Dražica 3* sa uslugom polupansion, koji se nalazi na našem najvećem otoku Krku, u udarnom ljetnom periodu 11.07.-28.08. ima akciju -10% za uplate do 31.03.. Tamo ćete ljetovanje od 5 dana platiti već od 2.146,50 kn a možete povesti i mališana pošto dijete do 5 godina ima gratis smještaj.

Izdvojili smo neke od monogobrojnih ponuda no na vama je da nađete svoju savršenu kombinaciju. Ne čekajte zadnji tren već ugrabite ove godine priliku ranije i isplanirajte svoj godišnji odmor u putničkoj agenciji Sunčani odmor koja oduševljava ponudama za Jadran.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Želite prijaviti greške?