Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicija

Povodom rođenja unuke zatrpali joj kuću i dvorište smećem: 'Tako sam i ja njima. Možda mi je vraćeno i malo više, ali nema veze'

Afroditta Fett/ePodravina
12.04.2024.
u 13:30

Ponosna baka ne ljuti se što će morati čistiti

Jedna baka iz Pitomače dobila je tradicionalnu čestitku zbog rođenja unučice. Naime, dvorište Afroditte Fett u potpunosti je zatrpano perjem, krpama, plahtama i raznoraznim otpadom. Susjedi su se potrudili zasuti je svime i svačime, a  predvodnici akcije bili su Dragomir i Bernardica Magdić kojima je Afroditta priredila identičnu čestitku prije samo nekoliko mjeseci, piše portal ePodravina

Budući da se radi o tradiciji, baka Afroditta tvrdi da je znala što ju čeka, tako da nije bila šokirana onime što ju je dočekalo.

Foto: Afroditta Fett/ePodravina
Foto: Afroditta Fett/ePodravina
Foto: Afroditta Fett/ePodravina

"Kako sam si posudila, tako mi je i vraćeno. Možda mi je vraćeno i malo više, ali nema veze. Sad bar mogu reći da sam dobila i osam televizora i raznorazne stvari za recikliranje, a perja ima i za izvoz", ispričala je ponosna baka.

S čišćenjem će krenuti uskoro, no šali se kako pomagači baš i ne stoje u redu, pa se nada da će uspjeti sve očistiti. 

VEZANI ČLANCI:

"Sin Valentino došao je proslaviti to što je postao po treći put ujak, ali eto baš danas, u petak ima predavanja na fakultetu u Zagrebu koje ne smije nikako propustiti. No, tu je zet Danijel, ponosni otac koji će mi pomoći", kaže Afroditta.

Dodala je i da joj se najavila susjeda Katica Šelimber koja nije sudjelovala u ukrašavanju pa ne sumnja da će to nekako očistiti. Najvažnije je ipak da su kći Barbara i malena Laura dobro. "Kad po treći put postaneš baka, onda ništa teško ne pada pa tako neće ni ovaj posao čišćenja", zaključuje Afroditta. 

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Komentara 1

MO
montello
09:50 13.04.2024.

svasta haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije