Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest 25-godišnjakinje

Povećanje grudi nije skroz bezopasno: "Mjesecima mi je bilo loše, osjećala sam kao da me implantanti ubijaju"

TikTok/@kay_caputo
11.11.2022.
u 12:30

Odjednom su mi, par mjeseci nakon operacije, grudi natekle do neprepoznatljivosti i to nikako nije prolazilo, a u to sam se vrijeme; bez da sam išta mijenjala u prehrani; još i udebljala 10 kg..., ispričala je.

Tijekom prošle godine, 25-godišnja se Amerikanka Kayla Caputo mjesecima, priča, osjećala iscrpljeno, po licu su joj po prvi put u životu izbile akne, a i naglo se udebljala skoro deset kilograma. A onda je, kaže, zbog boli u prsima, pomislila da bi uzrok svih njenih tegoba mogli biti implantanti koje ima u grudima.

Ovo je deset najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak

1/10

- Osjećala sam se kao da me ubijaju... - kaže Caputo koja je, u želji da je više nitko ne naziva ravnom i ruga joj se, u siječnju 2019 povećala grudi.

- Zaista su prije toga bile jako male, manje A (Eur. 1) košarice - rekla je ova brineta iz LA-a.

Iako je, kaže, brzo nakon operacije primijetila da su joj umetci u grudima neobično tvrdi, liječnik ju je uvjeravao da neće takvi i ostati; i da će u narednim mjesecima omekšati i postati prirodniji na dodir.

- Ipak, to se nije dogodilo... - rekla je, dodavši kako je nakon nekoliko tjedana počela osjećati i druge tegobe, poput natečenih i upaljenih grudi, a nepuna dva mjeseca nakon operacije simptomi su postali ozbiljni.

@kay_caputo Replying to @emilypolanco_ just a lil quick info #bii #biiawareness ♬ original sound - Kayla Caputo

"Odjednom su mi grudi natekle do neprepoznatljivosti, a to nikako nije prolazilo...", rekla je u svom TikTok videu, dodavši kako tome usprkos, zdravstvene smetnje koje je osjećala nije odmah s tim povezala.

“U lipnju 2020. sam mislila: "Zaboga, moram na dijetu, kao da nešto nije u redu s mojim tijelom, ne jedem, a debljam se...", prisjetila se Caputo, a kad je u svibnju 2021. posumnjala na implantante, odmah ih je otišla ukloniti.

I gotovo taj tren, sve su joj otekline prošle, a koža joj se potpuno očistila.

- Mama mi je odmah rekla: "Nevjerojatno koliko življe i zdravije izgledaš!" - ispričala je, u nadi da će njeno iskustvo pomoći da i druge žene; koje su povećale grudi ili to namjeravaju; osvijeste da se neke nuspojave operacije mogu javiti i puno kasnije, te da ih u početku može biti teško s tim povezati.

U svojoj je video objavi kojom je podijelila svoje iskustvo Caputo istaknula kako svrha videa nikako nije nekoga bez razloga uplašiti, ili pak odvratiti od željene estetske promjene, već je samo, kaže, htjela osvijestiti što se sve organizmu može dogoditi zbog stranog tijela poput implantanata.

"Uistinu, to mi je bilo jako ružno iskustvo i iznimno traumatičan period života", zaključila je, a prenosi NY Post.

Najviše živo božićno drvce u Velikoj Britaniji spremno je za nadolazeću blagdansku sezonu i izgleda spektakularno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije