Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrde da izgleda kao da ima 22

Postaje baka u 37. godini: ‘Neki misle da lažem, ali ja se ponosim svojom obitelji!'

TikTok
09.01.2024.
u 14:30

Ona je zatrudnjela s 15 godina nakon što joj majka nije pristala kupiti kontracepcijske pilule

37-godišnja TikTok zvijezda Misty Dawn Hight  kaže da bi u travnju trebala dočekati svoje prvo unuče - ali neki hejteri odbijaju to zbog njezina nevjerojatno mladolikog izgleda. Misty je na TikToku podijelila vijest u videu koji je brzo postao viralan, prikupivši 1,3 milijuna pregleda, piše NY Post.

"Stalno me pitate kako ću postati baka. Moja 20-godišnja kći Rileigh sprema se dočekati svoje prvo dijete u travnju", rekla je u videu. 

@mistydawn3431 Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431 ♬ original sound - Misty Dawn

Zatrudnjela sam s njom s 15 godina”, objasnila je Misty, rekavši da je s kćerinim ocem počela izlaziti s 12 godina. "Zapravo sam čuvala novac za ručak cijeli tjedan kako bih kupila test za trudnoću", nastavila je TikTokkerica, rekavši da je njezina mama odbila njezin zahtjev da pije kontracepcijske pilule.

Bebu Rilegha rodila je u lipnju 2003., sedam mjeseci nakon svog 16. rođendana. Rileigh, koja sada ima 20 godina, zatrudnjela je sredinom prošle godine i uskoro bi trebala dočekati svoje prvo dijete. U međuvremenu, u svojoj viralnoj snimci, TikTokerica je otkrila da su se ona i Rileighin otac vjenčali nakon što je ona postala majka, ali razveli su se nekoliko godina kasnije. Sada je Misty u sretnom braku s drugim muškarcem i ima tri mlađe kćeri od 16, 13 i 11 godina.

VEZANI ČLANCI:

Njezini pratitelji su ostali šokirani njezinim izgledom koji nije toliko u skladu s godinama, rekavši da bi ona sigurno bila jedna od najmlađih baka na svijetu. "Izgledaš kao da imaš možda 22 godine! Moramo znati vašu rutinu njege kože!” napisala je jedna korisnica. Ali neki skeptici i dalje nisu htjeli povjerovati u priču. “Nema šanse da imaš više od 22 godine”, izjavio je jedan.

U međuvremenu, mrzitelji su se obrušili na Misty i njezinu kćer jer su tako mlade zatrudnjele. “Ovo nije nešto čime se treba ponositi”, bjesnila je jedna, dok ju je druga optužila da “promiče maloljetničku trudnoću”. Mama četvero djece može se pohvaliti s više od 450.000 pratitelja na TikToku i često dijeli videozapise o biblijskim stihovima i svojoj rutini vježbanja.

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Komentara 3

TI
Tinček
12:34 10.01.2024.

Bog je tako namijenio da rano možeš začeti. Na nama je da si krojimo mjeru i mogućnosti. Slažem se da je rano ali opet, svakom njegovo.

MO
montello
09:35 10.01.2024.

prerano za baku

SL
slavenZadravec
22:39 09.01.2024.

Sick, Sad World.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije