Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Popularni brand stigao u Hrvatsku i osvojio influencerice

Shine Brown ByRokko
Foto: Promo
1/11
PR
Autor
PR članak
23.06.2023.
u 13:28

Pretvoriti vlastitu kupaonicu u spa oazu ili terasu u daleki egzotični raj? S ByRokko proizvodima sve je moguće

Ljeto je pred vratima, a najljepšu preplanulu put sad konačno možete prepustiti stručnjacima! Europski brand ByRokko koji je sada dostupan na hrvatskom tržištu, upoznat će vas s novom razinom brončanosti i svojim proizvodima promijeniti vašu dosadašnju viziju uživanja u suncu.

Stvoreni bez okrutnosti i bez dodavanja kemijskih sastojaka, ByRokko proizvodi sadrže samo najbolje prirodne sastojke koji hrane kožu. Osmišljeni za svaki tip kože, kreme i ulja obogaćena su ekskluzivnom Shine Brown™ formulom i slavnim mirisom koji vodi u tropski kraj. Dodaci za zdravu i preplanulu kožu u sezoni visokih temperatura osvajaju korisnice diljem Europe, a sada su se i domaće influencerice uvjerile u njihovu efikasnost.

Foto: Promo

Pretvoriti vlastitu kupaonicu u spa oazu ili terasu u daleki egzotični raj? S ByRokko proizvodima sve je moguće, a pogotovo onim najtraženijim diljem Europe. Shine Brown, vrhunska krema za jaču preplanulost najprodavaniji je proizvod iz palete proizvoda. Formula koja je poboljšana tijekom 2020. daje ekstremne rezultate tamnjenja, novu razinu hidratacije, njegu kože i bogat, taman sjaj. Savršeno djeluje što dokazuje i više od 500 tisuća zadovoljnih korisnika. Ova omiljena krema vlaži kožu i omogućava joj da ostane svileno glatka i njegovana tijekom i nakon postupka tamnjenja. Savršena kombinacija potpuno prirodnih ulja postala je popularna i kod obožavatelja vrlo jake preplanulosti! Pažljivo su pomiješana samo najkvalitetnija ulja, što kremi omogućava brzo upijanje i još brže postizanje preplanulosti, a može se odabrati čak tri verzije kreme – Tropical Cream, Watermelon Cream ili Chocolate Cream. Postići najintenzivniju preplanulost u rekordnom vremenu? Sada je lako uz ova tri heroja!

Osnovni cilj brand jest podijeliti svoja iskustva i znanje u #tanningsmart te osigurati svima prekrasan, brončani i prirodni ten. Sada, ekskluzivno u BIPA poslovnicama, donose ljepotu blistavog tena u obliku ByRokko raskošnih i prirodnih proizvoda za tamnjenje te pozivaju sve da se uključe u njihovu igru preplanulosti! Sad je pravo vrijeme za planiranje godišnjeg odmora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?