Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negativna pojava

Polovica žena posramljena je jer je predložila seks tijekom menstraucije, tvrdi istraživanje

shutterstock
29.11.2021.
u 20:58

Više od trećine muškaraca reklo je da radije ne bi imali seks sa ženom dok ona ima menstruaciju, dok 55 posto žena kaže da ne voli seks tijekom menstruacije jer je neuredan

Gotovo polovica žena osjeća sram zbog predlaganja seksa tijekom menstruacije, dok je više od petine žena prozvano "odvratnim" jer su predložile da imaju seks dok imaju menstruaciju.

Gotovo polovica žena koje imaju spolni odnos tijekom menstruacije kaže da im to pruža pojačan osjećaj užitka, ali ih je sram što su to predložile, pokazala je studija.

Istraživanje na 2000 žena pokazalo je da je samo 15 posto imalo spolni odnos tijekom menstruacije, a 70 posto to nikada nije ni predložilo.

Gotovo polovica osramoćena je zbog toga što je to predložila, a 47 posto sramila se zbog početka menstruacije tijekom seksa. Više od trećine muškaraca kaže da žene ne bi trebale imati seks dok imaju menstruaciju, dok su razgovori o seksu tijekom menstruacije još uvijek smatraju jednim od posljednjih tabua, kako piše Mirror.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Ruby Raut, suosnivačica i izvršna direktorica WUKA-e, tvrtke za proizvodnju nepropusnih gaćica za menstruaciju, rekla je: "Novo istraživanje je šokantno kada je riječ o zastarjelim stavovima prema seksu tijekom menstruacije i slici o vlastitom tijelu žene tijekom menstruacije, ali s pozitivne strane, žene shvaćaju moć ublažavanja boli menstruacije preko seksa i masturbacije."

Sve veći broj žena otkriva da seks, a i masturbacija pomažu u ublažavanju boli tijekom menstruacije. Više od četvrtine otkrilo je da pomaže kod menstrualnih grčeva, dok četvrtina priznaje da pomaže kod glavobolje, a 14 posto kaže da pomaže u rješavanju bolova u mišićima.

Kada je riječ o tome kako se osjećaju tijekom menstruacije, više od polovice žena osjeća se napuhano, dok se 48 posto osjeća razdražljivo, a 43 posto se osjeća neprivlačno. Dok 26 posto ide toliko daleko da kaže da se osjećaju prljavo dok su na mjesečnici.

Generacija Z (18-24-godišnjaci) imaju najviše seksa tijekom menstruacije od bilo koje druge dobne skupine, s 23 posto koji seks imaju redovito, dok više od polovice njih masturbira tijekom menstruacije.

Više od trećine muškaraca reklo je da radije ne bi imali seks sa ženom dok ona ima menstruaciju, dok dvije trećine nikada nije izvršilo oralni seks na ženi dok je imala menstruaciju. 

Šokantno 55 posto žena kaže da ne voli seks tijekom menstruacije jer je neuredan, a gotovo četvrtina otišla je toliko daleko da je priznala da je to velika prepreka.

No, trećina muškaraca vjeruje da žene lakše doživljavaju orgazam kada su na menstruaciji, a 40 posto misli da imaju veće šanse zatrudnjeti. Unatoč nekim zastarjelim stavovima, polovica muškaraca otvoreno priča o menstruaciji s partnericama i prijateljicama.

[DOBRE VIJESTI] "U braku smo 52 godine! Za sreću ne treba puno." "Dobio sam praunuku, ima 13 mjeseci!" "Imam predivnog psa, promijenio mi je život milijun posto!" ❤👏

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:58 29.11.2021.

Ma sta pricaju, pa nema boljeg seksa nego kad krv prsti na sve strane!

MM
Marljivi mrav
21:58 29.11.2021.

Osječaj je kao na kolinju, pa shodno tome prfporučam da prvo popijete pola litre rakije i onda krenete u "akciju".

MM
Marljivi mrav
21:57 29.11.2021.

Moj savjet, ako jako ne curi! Kreši brate mili podmazivanje je bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije