Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah je primijetila čudno ponašanje

Pokupila je krivog psa u salonu za šišanje: ‘Shvatila sam nakon četiri mjeseca!’

Shutterstock
12.06.2023.
u 14:30

Još uvijek zbunjena ponašanjem svog psa, žena je to još jednom odbacila i pripisala problemu prilagodbe, jer Emma više nije redovito viđala njezinog oca kao inače

Jedna žena priznala je da je provela četiri mjeseca živeći s tuđim psom nakon što je u salonu za šišanje pokupila pogrešnog psa. Vlasnica je objasnila kako je svog psa, njemačkog ovčara križanca s Newfoundlandom, odvela na šišanje prije ljetnih mjeseci i pokupila je nakon toga kao i obično. No, prije nego što je uopće izašla iz salona, žena je počela ispitivati ​​ponašanje svog psa, primijetivši da se ponaša drugačije nego inače, piše Mirror.

Međutim, tada na to nije toliko obratila pažnju, te je mislila da je samo bila u stresnom okruženju i da će se vratiti u 'normalu' nakon opuštanja kod kuće. Žena je napisala na Redditu: "Kad smo je vratili kući nakon šišanja, počela se ponašati vrlo čudno. Fizički, bila je identična, ali psihički nije bila tu. Postajala je agresivnija. Ugrizla bi me za ruku kad bih joj davala ostatke hrane od večere ispod stola, ili kada je željela moju pažnju, a također je i ignorirala ljude koje je prije toga poznavala. Ovaj pas se vezao za mene i ignorirao je mog oca, brata i susjede, a promijenio je i cijelu svoju rutinu s obitelji."

VEZANI ČLANCI:

Još uvijek zbunjena ponašanjem svog psa, žena je to još jednom odbacila i pripisala problemu prilagodbe, jer Emma više nije redovito viđala njezinog oca kao inače. "Moja kujica Emma bila je vezana za mog oca, pratila bi ga cijeli dan i čak bi izrazila zabrinutost kad god bi izbivao dulje vrijeme. Igrom slučaja je moj otac zbog posla morao privremeno živjeti na drugom kraju države, a ovaj pas kojeg smo dobili natrag u salonu izražavao je sve crte osobnosti moje kujice Emme, odnosno tjeskobe što je daleko od mog oca - ili smo barem tako mislili", ispričala je.

Ali nakon četiri mjeseca brige o psu, ženina mama primila je neočekivani telefonski poziv od salona, iz kojeg su im objasnili kako je došlo do užasne zabune. Rekla je: "Četiri mjeseca sam se brinula i voljela ovog psa kojeg sam zvala Emma, ​​koji je izgledao točno kao moj pas, ali je bio nekako drugačiji od Emme koju sam poznavala i voljela. Moja je majka komentirala kako se Emma ponašala gotovo traumatizirano otkako je bila na šišanju. Poziv se sastojao od toga da je vlasnica salona zamolila moju majku da odmah dovede Emmu u salon jer ju je drugi vlasnik psa nedavno zvao i postavio joj pitanje o iznenadnom neobičnom ponašanju njihovog psa . Pas o kojem sam se brinula zvao se Bear i pripadao je starijem paru. Njihov pas je gotovo potpuno identičan mojoj kujici."

Iako je sada dobila svog psa natrag, žena se bori pomiriti s onim što se dogodilo - i pitala se kako će taj nesporazum dugoročno utjecati na pse. Vlasnica salona, koja ispričala bezbroj puta zbog situacije, ostavila je košare s darovima i s porukom u kojoj je opet isticala koliko joj je žao što se to dogodilo. "Sada sam dobila svog psa natrag i stvarno je teško opisati ovaj bizaran osjećaj u vezi cijele situacije. Nekako sam potresena zbog toga. Vlasnica salona za njegu pasa svratila je s košaricom i porukom koliko joj je žao. U košarici je bila darovna kartica od sto funti, pseće poslastice za Emmu, nova ogrlica i nekoliko grickalica za moju obitelj. Sve u svemu, bila je to lijepa gesta, ali ne može ispraviti ono što je učinjeno", zaključila je žena.

Nemojte im ju davati: Ove ljudske namirnice opasne su za kućne ljubimce!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
14:51 12.06.2023.

Jadan pas i ovaj i onaj sa ovakvom lujkom.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:28 13.06.2023.

Što da je išla po dijete u vrtić?

PO
poluvodič
16:55 12.06.2023.

ODMAH je primjetila čudno ponašanje. ?? Žena nakon 4 mjeseca skuzila da nije njen pas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije