Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pokloni gurmanske avanture za najistančanija nepca

Foto: Select Box Promo
1/7
PR
Autor
PR članak
23.06.2023.
u 09:30

Samo ćete strastvene ljubitelje fine hrane ove gurmanske avanture ostaviti bez teksta dok će o ukusnoj hrani još dugo pričati

Kad pomislimo na hranu, uglavnom nam prvotno na pamet padnu svakodnevna jela kojima smo okruženi čitav život i koja nam koriste kako bismo se nahranili i mogli obavljati dnevne obaveze i funkcije. Međutim, za ona fina nepca, hrana je mnogo više od samo goriva za tijelo. Za njih je hrana umjetnost, iskustvo i način istraživanja svijeta oko nas.

Ako imate prijatelja, člana obitelji ili voljenu osobu koja je strastveni ljubitelj fine hrane, razmislite o darivanju gurmanskih poklona koji će ih oduševiti. Darivanje hrane ili povezanih predmeta može biti odličan način da pokažete koliko cijenite njihovu strast prema gastronomiji. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za gurmanske poklone koji će razveseliti i ona najistančanija nepca.

Poklon paket za degustaciju hrane

Želite li da vaša gurman samostalno istražuje nove okuse, razmislite o poklon paket za degustaciju hrane. Ovo može uključivati degustaciju vina, sireva, čokolade ili drugih delikatesa u specijaliziranim trgovinama ili vinotekama. Ovo će im omogućiti da prošire svoje gastronomske horizonte i uživaju u bogatstvu okusa. Također, predstavlja izvrstan prvi korak za ulazak u nevjerojatni i ukusni svijet gastronomije.

Gurmanska košarica

Sastavite personaliziranu košaricu s raznovrsnim delikatesama. Uključite razne vrste sireva, domaće džemove, kvalitetna maslinova ulja, čokolade i vrhunsku kavu ili čaj. Dodajte nekoliko finih keksa ili ručno rađenih Martisan čokolada kako biste upotpunili iskustvo.

Foto: SelectBox

Kuharski tečaj

Pružite iskustvo koje će se dugo pamtiti; darujte kuharski tečaj ili radionicu. Mnoge kulinarske škole ili poznati kuhari nude tečajeve za ljubitelje hrane. Tako osoba može naučiti nove tehnike kuhanja, upoznati se s regionalnim jelima ili savladati specifične kulinarske vještine. No, ako osoba ipak voli više jesti nego stvarati, poklon paket Gurmanski stol, omogućit će joj uživanje u Gourmet Restoranu Villa Magdalena. Spektakularni doživljaj s ogledom na zagorske brege s večerom u 4 slijeda, doista vrijedi svakog centa.

Foto: SelectBox

Poklon bon za ekstravagantnu večeru

Želite li im pružiti gurmansko iskustvo izvan njihove kuhinje, razmislite o poklon bonu za restoran s visokom kvalitetom hrane. Odaberite restoran koji je poznat po svojoj izvrsnoj kuhinji kako biste im pružili nezaboravno iskustvo. Ovo će im omogućiti da uživaju u vrhunskim jelima pripremljenim od strane iskusnih kuhara, u elegantnom ambijentu i uz vrhunsku uslugu. Odličan odabir je Restoran Hotel Amfiteatar Pula koji će vas oduševiti kreativnim mediteranskim specijalitetima ali i širokim izborom međunarodnih vina.

Foto: SelectBox

Set za kuhanje ili roštilj

Ako vaša gurmanska osoba uživa u pripremi hrane kod kuće, razmislite o darivanju seta za kuhanje ili roštilj. Možete odabrati kvalitetan set noževa, posuđe za kuhanje, roštiljski set s različitim alatima ili čak električni roštilj. Ovo će im omogućiti da istraže nove recepte i tehnike pripreme hrane, te uživaju u stvaranju vlastitih gurmanskih remek-djela.

Izlet s naglaskom na vrhunsku večeru

Ako je primatelj poklona ljubitelj izleta i avantura, sjajan odabir su i izleti koji uključuju nezaboravna iskustva za dvoje, a kao šlag na kraju završavaju s otmjenom večerom u vrhunskom restoranu. Razočarati vas zasigurno neće posjet susjednoj Sloveniji i završetak dana u sjajnom restoranu Kaiser koji se može pohvaliti zlatnim rukama višestruko nagrađivanog kuhara Janija Čančeka.

Foto: SelectBox

Bon za kućnu dostavu hrane

Za gurmane koji uživaju u raznovrsnoj hrani iz udobnosti svog doma, razmislite o darivanju bona za kućnu dostavu hrane. Postoje razne usluge koje nude dostavu svježih i kvalitetnih obroka iz različitih restorana i kuhinja. Na taj način će moći istraživati različite kuhinje i jelovnike bez napuštanja doma.

Kulinarsko putovanje

Ako želite pružiti nezaboravno iskustvo putovanja i gastronomije, razmislite o darivanju kulinarskog putovanja. Postoje putničke agencije koje organiziraju ture koje kombiniraju posjete lokalnim tržnicama, kuhanje s lokalnim kuharima i degustacije autentičnih jela. Ovo će vašoj osobi omogućiti da istraži nove kulture i okuse, dok se istovremeno divi prekrasnim destinacijama. No ako ipak osoba voli više sjediti i uživati preporučamo da joj omogućite ručak/večeru u restoranu u mjestu u kojem ne živi. Upravo će pravi grastroljubci bez razmišljanja sjest u auto i otići iskusiti vrhunsku hranu u 3 slijeda u Restoranu Linhart u Radovljici.

Foto: SelectBox

Što više volite, farme ili vinarije? Nama je svejedno, imamo sve

Gurmanske avanture ne moraju se samo odnositi na pripremu hrane, već i na istraživanje svijeta oko nas. Posjet farmama i vinarijama omogućuje nam da se povežemo s prirodom i razumijemo put od polja do stola. Poklonite posjet Domaćinstvu Gradišnik koje svoju hranu nabavljaju samostalno od lokalnih obrta. Ili pak poklonite šetnju vinogradima i degustaciju različitih vina. Ova iskustva pružaju novi pogled na hranu i potiču ljude da cijene svaki sastojak koji ulazi u jelo. Sjajan odabir su vinarija Josić i vinarija Baraka, fokusirane na kvalitetu i autentičnost.

Foto: SelectBox

Kulinarskih odabira na pretek

Koji god od ovih poklona odabrali, sigurno nećete pogriješiti jer svi navedeni darovi imaju osobnu notu i pokazuju da vam je istinski stalo do osobe kojoj želite uljepšati posebnu prigodu posebnim darom. No kako ne bi predugo tražili savršen poklon, mi znamo kako to riješiti. SelectBox poklon paketi pružit će svakome izvrsnu gastronomsku avanturu o kojoj će zauvijek pričati. Ne trebate probavati nešto novo kad naš recept sa sigurnošću radi. Opcije za svaki budžet ima tako da mjesta za pogreške nema, a naši paketi će izmamit osmijeh na lice i onima najzahtjevnijima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?