Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio mnoge

Pokazao genijalan trik za uklanjanje kore s krumpira: ‘Nema više guljenja!’

Shutterstock
19.01.2024.
u 16:26

Sve što vam treba je tava s kipućom vodom, krumpiri i nož

Jedna od najdosadnijih stvari u kuhinji je guljenje krumpira - ali s ovim trikom to neće više biti problem. Iako postoji mnogo proizvoda na tržištu koji će obaviti posao umjesto nas, postoji nešto što će vam maksimalno olakšati ovaj zadatak.

Jedan TikToker je podijelio jednostavnu metodu koja će vam pomoći da postignete iste rezultate bez upotrebe noža ili nekog električnog predmeta za guljenje, piše Mirror. 

@quitmyjob PSA because this blew my freaking mind. #cookinghacks #potatorecipe #thanksgiving ♬ original sound - LifeH4x

Sve što vam treba je tava s kipućom vodom, krumpiri i nož. Korisnik TikToka počinje rezanjem oko sredine krumpira. Zatim krumpir stavi u kipuću vodu. Nakon što je dovoljno dugo u loncu, sloj kore krumpira trebao bi se prirodno oguliti, što olakšava njegovo uklanjanje.

"Izbacite liniju oko sredine, otprilike centimetar u krumpiru", rekao je. Korisnik je također dodao da se tehnika može koristiti pri pripremi slatkog krumpira, odnosno batata. Video je objavio pod računom @quitmyjob na TikTok-u, a otkako je postavljen prošli tjedan, video je prikupio 2,3 milijuna lajkova i 13.000 komentara.

VEZANI ČLANCI:

Neki su mu ljudi zahvalili što je podijelio nevjerojatan trik. "Hvala što ste mi ovo pokazali dan prije velike večere koje pripremam", glasio je jedan komentar. "Doslovno sam upravo završila s guljenjem 20 krumpira i otvorila TikTok, a ovo je prvi video koji vidim", komentirala je druga korisnica.

"Imam 6 kilograma krumpira za guliti sutra. Bolje vam je da ovo funkcionira", našalio se netko. "Hoćeš mi reći da sam 40 godina gulio krumpire i mučio se, a mogao sam ovo raditi?", upitao je četvrti oduševljeni korisnik. No, neki su tvrdili da su već godinama koristili taj kuharski trik. "Vidjela sam ovaj trik prije mnogo godina i zbunjena sam kako još nije zaživio. To je jedini korisni trik koji sam naučila s interneta", pisalo je u jednom od komentara. 

Jednostavan trik kako brzo i lako dobiti savršeno tanko narezane komade luka:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije