Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Pogledajte kako izgleda, a ima čak 77 godina

najstarija bodybuilderica
Foto: screenshot/youtube
1/4
09.04.2014.
u 13:29

Ernestine iz Marylanda, prvi put je ušla u svijet bodybuildinga kada je imala 56 godina zahvaljujući svojoj sestri Velvet

Ona ustaje u 02:30 sati i priprema omlet od bjelanjaka.

Sat vremena kasnije već je vani na svojoj uobičajenoj ruti za trčanje, a društvo joj čini suprug. Do 8 h je već u teretani i odrađuje svoj dvosatni trening. Da priča bude još nevjerojatnija, nije riječ o nekoj mladoj sportašici već o ženi koja je napunila 77 godina. Njen suprug stariji je od nje 6 godina, a u braku su 53 godine.

Njihova prehrana bazirana je na unosu 1700 kalorija na dan, a sastoji se od bjelanjaka, piletine, voća, povrća i mahunarki, piše Daily Mail. Ernestine Shepherd radi kao osobna trenerica u teretani i nadahnjuje umirovljenike na zdrav način života i vježbanje. Njen najstariji "učenik" ima 89 godina.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Ernestine iz Marylanda, prvi put je ušla u svijet bodybuildinga kada je imala 56 godina zahvaljujući svojoj sestri Velvet. Cilj sestara bio je ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstarije bodybuilderice, no prije nego im se san ostavrio Velvet je umrla od aneurizme mozga. Ernestine je to jako pogodilo, no odlučila je nastaviti taj put kojim je krenula sa svojom sestrom. Vježbanje joj je pomoglo da pobijedi depresiju, a danas je ova starica zdrava žena koja ne uzima nikakve lijekove.

>>Stalno slušate: Treba vježbati? Evo zašto je rekreacija tako važna

>>Ojačajte kosti i zglobove uz ove ključne savjete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije