Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ona je moj blagoslov'

Plaća svojoj ženi 250 tisuća eura da bude kućanica: 'Ona ima sluškinju, kuhara i stilista, a ja ne tražim ništa zauzvrat'

Yahdan Yada
22.01.2024.
u 12:30

Yahdan smatra da bi posao muškaraca trebao biti uzdržavanje žena

Mučite se s poslom s punim radnim vremenom, čuvanjem djece, kuhanjem, čišćenjem i vremenom samo za sebe? Želite da se vaši sati neplaćenog kućnog rada cijene? Jedan je muškarac otkrio da svojoj supruzi plaća nevjerojatnih 250.000 eura godišnje da bude kućanica. Yahdan Yada podijelio je ovo u videu objavljenom na TikTok kanalu, gdje je poznat kao @yadaawakening, piše The Sun.

Često koristi kanal za postavljanje videa o tome kako bi se muškarci trebali ponašati prema svojim ženama. U svom posljednjem videu Yahdan je objasnio da svojoj ženi svake godine daje džeparac od 250.000 eura za brigu o njihovoj djeci. Osim toga, plaća joj i sobaricu, kuhara i osobnog stilista.

 

@yadaawakening Your money is her money and her money is her money! #happywifehappylife #peace #family #god #leadership #bussiness #dubai🇦🇪 #yada #spiritualawakening #yadaawakening #ministeryahdanyada ♬ original sound - minister yahdan yada

Brižni je suprug objasnio: "Moj je posao – od dna njezinih stopala do vrha njezine glave – da je uzdržavam, jer ona je dar od Boga." Yahdan je rekao da novac ide na račun kojemu ima pristup samo njegova žena, ali je dodao da ona ima pristup svakom bankovnom računu koji on ima i svakoj tvrtki koju posjeduje.

Rekao je: "Zašto? Jer opet, ovo je moj dar od Boga. A način na koji se ponašam prema njoj jest da slavim Boga i zahvaljujem joj. Moj novac je njezin novac. I njezin novac je njezin novac." Yahdan smatra da bi posao muškaraca trebao biti uzdržavanje žena. Rekao je da im ne moraju davati 250.000 eura, ali je dodao da je odlučio dati toliko jer je njegova žena blagoslov.

VEZANI ČLANCI: 

Yahdan je objasnio da će, ako njegova žena ikad osjeti nepoštovanje, imati dovoljno novca da ga ostavi i pokrene vlastiti posao kako bi se mogla uzdržavati. Rekao je i da njegova supruga ne mora ništa učiniti za njega, ali da može ako želi. Obraćajući se muškim gledateljima, Yahdan je završio svoj video rekavši: "Unaprijedite svoju igru, ​​braćo. Idite snažno."

Video je zasigurno mnoge ostavio šokiranima jer je u samo tri dana skupio impresivnih 2,3 milijuna pregleda. Korisnici TikToka podijelili su svoja razmišljanja o Yahdanovu braku u odjeljku za komentare videa. Mnogi korisnici pohvalili su njegov stav prema njihovoj vezi. Jedna je korisnica komentirala: "Traži li on drugu ženu jer ja sam spremna na to', a druga je upitala: "Gdje mogu naći ovakvog muža?"

VEZANI ČLANCI: 

No, nisu se svi slagali s Yahdanovom filozofijom. Jedan je korisnik rekao: "Ne prihvaćam ovu ideju, njezin novac je njezin novac, dok je moj novac njezin novac." Drugi je dodao: "Sviđa mi se, ali ne može si svaka veza ovo financijski priuštiti."

Kaže da uživa biti kućanica i supruga milijunaša: 'Daje mi novac da održavam dobar izgled’

 

Komentara 8

DU
Deleted user
14:08 22.01.2024.

Laže

HA
Haha
20:57 22.01.2024.

Moj samo gleda kako ce sakriti pare sebi. Zajednicke.

Avatar SAS
SAS
13:42 22.01.2024.

Sad će naše vrle sponzoruše navaliti na lika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije