Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pitate se kako riješiti problem bezubosti koji Vas dugo muči? Stručnjaci iz klinike Ortoimplant Dental Spa znaju kako!

Ortoimplant Dental Spa
Foto: Promo
1/3
22.03.2021.
u 08:45

Nesigurna vremena polako postaju optimističnija. Sigurno ste primijetili i da se priroda budi, dani su duži, a nije naodmet ni spomenuti da su terase kafića ponovno otvorene. Zimskoj hibernaciji došao je kraj, vrijeme je za akciju!

Bezubost je slaba točka Vašeg samopouzdanja? Proteza Vas žulja i mislite da se jedini tako osjećate? U društvenim prilikama izbjegavate određene vrste hrane? Napravite ono što su mnogi ljudi prije Vas. Posvetite se estetici i funkcionalnosti vlastitog osmijeha i povjerite posao klinici Ortoimplant Denta­­l Spa. Poklonite si blistav osmijeh u kontroliranim i sigurnim uvjetima, čak i ako to znači “potegnuti” do Zagreba. Jer, ovo želite raditi samo jednom.

Implantati su najbolji izbor za Vas, ali zašto?

Zubna proteza može djelomično estetski i funkcionalno nadoknaditi nedostatak zuba. Kako postići osjećaj prirodnih zuba?

Tehnologijom i inovacijama znanost je uspjela nadići problem bezubosti i tako podići kvalitetu života svim pacijentima kojima je to potrebno. Implantati pristaju svima - bez obzira na godine. Možemo ih opisati kao umjetni korijen ugrađen u čeljusnu kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba. Na implantate se tada fiksiraju krunice ili mostovi. Ovakvo rješenje Vam vraća osjećaj i funkciju prirodnih zuba. Implantat srasta s kosti i postaje dio Vašeg tijela, baš kao I prirodni zub.

Koje su Vam opcije pri ugradnji zubnih implantata?

Tretman All-on-4 je inovativna metoda rješavanja problema bezubosti. Vraća Vam čitav zubni niz na samo četiri implantata izrađena od titana vrhunske kvalitete. Ugradnja je računalno navođena, a suvremenim metodama se uklanja potreba za nadogradnjom čeljusne kosti. Na četiri ugrađena implantata se postavlja digitalno dizajniran zubni niz. Osmijeh će Vam biti prirodniji, a zagriz snažniji. Snaga zagriza je višestruko veća nego je to slučaj sa zubnom protezom.

Ponekad se dogodi da su pacijenti toliko dugo bez zuba da se čeljusna kost znatno povuče, ali i za ovo postoji rješenje. Ne morate prolaziti proces dizanja dna sinusa i dugotrajnog oporavka nakon istog jer sada postoji i metoda Zygoma All-On-4. Implantati se ugrađuju direktno u jagodičnu kost. Sada više ne postoji zdrava osoba koja nije kandidat za implantate.

Postoji i opcija koju je dr. Zdenko Trampuš uveo u svoju svakodnevnu kliničku praksu - a to su pterigoidni zubni implantati. Pterigoidni implantati daju dodatnu sigurnost, dugovječnost i stabilnost protetskom radu All on 4.

Možda Vam sve ove opcije zvuče dobro, ali...

Kako ćete znati koja je od ovih opcija najbolja za Vas?

Sve počinje prvim pregledom.

Foto: Arena Hospitality Group

Tim vrhunskih stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša pregledat će Vas i savjetovati Vam najbolju metodu za Vaš slučaj.

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni, a uključuju snimanja RTG ortopantomogramom i CBCT, interpretaciju istih te individualni prijedlog terapije. Nakon obavljenog kliničkog pregleda usne šupljine i analize, dr. Zdenko Trampuš prezentirat će Vam plan terapije koja je potpuno neobvezujućeg karaktera.

Na prvi, besplatni pregled, naručite sebe ili svoje bližnje na brojeve telefona +385 99 4803 700,  +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Problem bezubosti riješen "jednom zauvijek" zvuči kao ozbiljno obećanje. Ali uz Ortoimplant Dental Spa postaje stvarnost.

A jeste li znali da posjet stomatologu može biti i opuštajuće iskustvo?

Foto: Arena Hospitality Group

Neugodna iskustva možete ostaviti u prošlosti. Računajte na kvalitetnu stomatološku uslugu u jedinstvenom okruženju koje Vam na raspolaganje stavlja limfnu drenažu glave i vrata, terapije kisikom i biomagnetnom rezonancijom. To je tek početak, a ova wellness komponenta Vas priprema za stomatološki tretman i njeguje Vas nakon istog. Pa gdje to ima?

U klinici Ortoimplant Dental Spa.

Implantate želite raditi samo jednom? Napravite to kako treba.

Rezervirajte termina SADA.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije