Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni maraton

PITANJE DANA Ovo je 10 najboljih božićnih filmova svih vremena, koji je vaš favorit?

shutterstock
23.12.2023.
u 08:00

Božićnih filmova ima stvarno puno, gotovo svake godine izlaze i neki novi, ali jeste li se ikada zapitali koji su najbolji svih vremena? I

Sam u kući, Divan život ili Najluđi Božić? Svi imamo neki božićni klasik koji jednostavno moramo pogledati u ovo blagdansko vrijeme. Božićnih filmova ima stvarno puno, gotovo svake godine izlaze i neki novi, ali jeste li se ikada zapitali koji su najbolji svih vremena? Iz Pixsella su napravili popis koji odgovara na ovo pitanje!

Na prvom mjestu se tako našao film Divan život, jedan od najpoznatijih i najemitiranijih filmova svih vremena. Redovito se prikazuje za Božić na televizijskim postajama širom svijeta i stekao je status klasika. Odmah iza njega Najluđi Božić iz 1989. godine, popularna komedija koja prikazuje nevolje obitelji Griswold s Chevyjem Chasom i Beverly D'Angelo u glavnim ulogama.

Infografika prikazuje 10 najboljih božićnih filmova svih vremena. Na prvom mjestu je film Divan život. Divan život je jedan od najpoznatijih i najemitiranijih filmova svih vremena. Redovito se prikazuje za Božić na televizijskim postajama širom svijeta i stekao je status klasika Photo: Marko Picek/PIXSELL
Foto: Marko Picek/PIXSELL

Treće mjesto zauzima Božićna priča iz 1983. koja je osvojila i nagradu Genie za scenarij i režiju. Slijede je Bijeli Božić i Sam u kući, a popis zaključuje istoimena Božićna priča iz 1951. godine. Koji je vama najbolji božićni film svih vremena? Recite nam u anketi! 

Komentara 1

JO
Jojmene
09:08 23.12.2023.

Die Hard najbolji je božićni film svih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije