Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
torbe

Picard predstavlja novu kolekciju za proljeće – ljeto 2016.

Picard torbe
Foto: PR FOTO
1/9
22.03.2016.
u 10:30

Pod sloganom „Tradicionalna izrada susreće moderan dizajn“ Picard djeluje od 1928. godine, a iza imena ovog njemačkog brenda krije se moderan i veseo svijet

Njemački modni brend poznat po vrhunskoj kvaliteti predstavlja kolekciju ženskih i muških torbi te modnih dodataka za proljeće i ljeto 2016. godine.

Kolekcija za proljeće i ljeto 2016. donosi pravu eksploziju boja, a bezvremenski dizajn torbe i modne dodatke čini neizostavnima za dnevne poslovne obaveze, glamurozne izlaske, ležerne izlaske u grad, ali i putovanja.

Koža je izrađena u cijelosti, bez nepotrebnog rasipanja, a odlično ukomponirane nesavršenosti prirodnih materijala čine svaki model jedinstvenim. Modeli u smeđim i bež tonovima odišu elegancijom s daškom ekstravagancije u detaljima, dok modeli jarkih boja naglašavaju samouvjerenost i karizmatičnost. Sofisticirana i elegantna, a istovremeno živahna i eklektična, Picardova kolekcija za donosi samouvjereno, senzualno i optimistično modno proljeće i ljeto.

Pod sloganom „Tradicionalna izrada susreće moderan dizajn“ Picard djeluje od 1928. godine, a iza imena ovog njemačkog brenda krije se moderan i veseo svijet koji kombinira kvalitetu, funkcionalnost, tradiciju i diktira trendove. Njegujući načela tradicionalnog obrtništva, Picard stavlja naglasak na beskompromisnu kvalitetu izrade i vrhunske materijale.

S dvanaest kolekcija godišnje i oko 400 različitih modela torbi svake sezone, Picard je danas najveći proizvođač torbi u Njemačkoj i jedan od svjetskih lidera u proizvodnji kožne galanterije. U svom asortimanu nudi žensku kolekciju, poslovnu i putnu kolekciju za žene i muškarce te razne dodatke među kojima se posebno po funkcionalnosti ističu novčanici.   

>>Carpisa i Penelope Cruz trendi prijedlozi torbi za proljeće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije