Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo nije očekivala

Perilica posuđa se pokvarila, a razlog kvara zgrozio vlasnicu: 'Ovo je odvratno!'

Pixabay
15.12.2021.
u 14:26

Odlučila je pogledati zašto perilica njezine majke ne funkcionira, ali ono što je našla iza, zgrozilo je korisnike društvenih mreža

Kućanski aparati se naizgled mogu pokvariti bez razloga, a umjesto da plaćate stručnjaka koji će doći i riješiti problem, ponekad je vrijedno samostalno pogledati uzrok oštećenja.

No, kako piše Mirror, jedna žena na TikToku obećala je da više nikada neće sama istraživati ​​uzrok problema nakon što je naišla na nešto užasno na stražnjoj strani perilice posuđa njezine majke.

Trinity Kirkland objavila je video na kojem ona i njezin dečko skidaju stražnji dio perilice posuđa kako bi pogledali unutra, a par je bio šokiran onim što je vidio - najmanje tri štakora kako hodaju unutar uređaja.

@trinitykirkland

Bruh #foryou #foryoupage #sick

♬ original sound - Trinity Kirkland

Žena je na videu napisala: "Moj dečko je otkrio zašto mamina perilica suđa ne radi", dok u videu njezin dečko kaže: “Tu je, vidiš li ga? Pogledaj ih sve, ovdje ih je tona.”

Video je brzo postao viralan i prikupio je gotovo 3 milijuna pregleda, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su užasnuti.

“Zapravo bih odmah umrla kad bih vidjela ovo", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Znak za prodaju bi odmah bio u mom dvorištu."

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Komentara 2

Avatar Svračak
Svračak
15:09 15.12.2021.

Nas smatraju zaostalima i neurednima a što li tek ima u toj naprednoj Europi.

OB
obican
15:32 15.12.2021.

Poznato je da stakori i misevi idu tamo gdje je cisto ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije