Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno za dobar rad

Perilica rublja ispušta neugodne mirise? Evo kako ih se riješiti uz samo jednu stvar!

shutterstock
16.04.2022.
u 07:00

Iako perilice mogu trajati više od desetljeća, zanemarivanje pravilnog čišćenja skratit će njihov životni vijek

Perilice rublja važno je redovito čistiti i održavati. Bilo koje mračne nakupine prljavštine lako bi se mogle prenijeti na vašu odjeću. Srećom, postoji vrlo jednostavan trik koji će osigurati da vaš stroj ostane besprijekorno čist.

Obožavatelji čišćenja nedavno su podijelili genijalni trik za čišćenje perilice rublja koji je toliko jednostavan i jeftin da bi bilo suludo ne probati ga. Naime, kako piše The Sun, čini se da su tablete za perilicu suđa ključ za savršenu perilicu rublja.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Sve što trebate učiniti je dodati tabletu za perilicu posuđa u bubanj tijekom pranja i ostaviti otvorena vrata kada nije u upotrebi. Tableta će riješiti sve neugodne mirise i nečistoće, a perilica će ponovno zablistati.

Iako perilice mogu trajati više od desetljeća, zanemarivanje pravilnog čišćenja skratit će njihov životni vijek i na kraju će vas koštati ozbiljnog novca. Ako primijetite da vaš stroj ima neugodan miris dok vadite svježe opranu odjeću, definitivno ga je potrebno očistiti.

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije