Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učinkovitost

Parfem s mirisom novca potiče na uspjeh u poslu

lova
Arhiva VL
17.01.2011.
u 14:25

Najnovija japanska studija kaže da su od mirisa 
novca zaposlenici učinkovitiji

Najnovija japanska studija kaže da su od mirisa 
novca zaposlenici učinkovitiji. 

Upravo stoga američki proizvođač parfema odlučio je osmisliti parfem s mirisom novca! Parfem Novac, tvrde proizvođači, motivira na uspjeh na poslu, a pakiran je na postelji napravljenoj od izrezanih novčanica, prenosi Daily Mail. 

Patrick McCarthy osmislio je žensku aromu papira (novca) s notama grejpa, mandarinke, frezije, tropskog voća, havajskog cvijeća i dinje. 

Za muškarce je osmišljen spoj mirisa svježega oceanskog povjetarca i blagih citrusnih nota s ružmarinom, travom i mirisom šume. Nanesite na kožu kako biste stvorili osobni miris uspjeha. Nezaboravno! – kažu proizvođači.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:34 17.01.2011.

Uvjerena sam da će se naći i budale koje će ovo ići kupiti-s gore navedenom svrhom; \"nanesite na kožu kako biste stvorili osobni miris uspjeha\" ?!? btw novac u pravilu-smrdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije